5:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma s Moravskými Budějovicemi B nezaváhaly


Branky


23. I. Večeřa , 54. M. Zeman , 57. J. Packa , 57. I. Večeřa , 77. J. Packa - 45. O. Kvapil
12

Fotbalisté Okříšek B si připsali proti Moravským Budějovicím B připsali výhru po zlepšeném druhém poločase 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Utkání bylo od začátku v režii domácí Benfiky. Hosté se dostali prakticky nedostali z vlastní poloviny a nejlepším hráčem zápasu byl bezpochyby gólman Moravských Budějovic Dvořák. Pouze díky němu zůstala cifra na čísle 5. Psát neproměněné šance, psal byl dlouho. První gól zápasu padl ve  23 minutě. Zeman vybojoval na vlastní polovině balón a poslal do samostatného nájezdu I.Večeřu. Ten obešel i brankáře a s přehledem uklidil do prázdné branky. Hosté vyrovnali v úplném závěru první půle. To se po chybě ve středu hřiště dostali ojediněle do vápna, kde střelou lobem na zadní tyč srovnal Kvapil. 

 

 

 

 

Domácí rozhodli až ve druhé půli

Druhý poločas byl v režii domácí Benfiky. Dvě slepené branky ze začátku zcela rozhodly. Nejprve I.Večeřa oplatil nahrávku Zemanovi. Ten se sklopenou hlavou běžel tak dlouho, až ho zastavila síť 2:1. O chvilku později sehráli krásnou kombinaci opět domácí útočníci. I.Večeřa poslal Zemana do lajny, ten udělal 2 protihráče a přihrál pod sebe na penaltu. Odtud I.Večeřa propálil hostujícího gólmana 3:1. V 74 minutě poslal domácí trenér do utkání Packu. Ten se prosadil i ve třetím zápase po přestupu z Přibyslavic. Do 80 minuty vstřelil další dvě branky. Nejprve prvním dotykem s balónem dorazil z úhlu střelu I.Večeři 4:1. Zanedlouho padla poslední branka. To byla ve vápně hostů trma-vrma a nejdůraznější Packa nekompromisně zavěsil. 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
(1). Hobza Petr, vedoucí (2). Dočkal Tomáš, obránce: (1) .Chtěl bych pochválit statečně bojující omlazenou sestavu Budějovic. Čekali jsme jak to dopadne a zda vůbec po těžkém včerejším zápase v Čáslavicích Budějky přijedou. Nakonec to odehráli se ctí." (2) .Utkání bylo jasné od začátku. Opět se projevila naše achylova pata. Branek jsme měli dát výrazně víc a zápas měli rozhodnout již během první půle. Nesmíme ale usnout na vavřínech a poctivě se připravit na zápas podzimu v Předíně. Dobré je, že se nekryjeme ani s dorostem ani s Áčkem, a tak pojedeme doufám v silné sestavě."




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Dočkal [-] , T. Binka [-] , J. Novotný [-] , I. Večeřa [-] (78. J. Hroch [-] ) , F. Koreš [-] (74. J. Packa [-] ) , M. Hobza [-] (69. L. Láník [-] ) , J. Jůza [-] , L. Zelenka [-] , M. Zeman [-] , M. Večeřa [-]

SK Moravské Budějovice B
- F. Haza [-] , J. Kodajek [-] , O. Kvapil [-] , M. Kundrum [-] - M. Buďa [-] , M. Řepa [-] , O. Haza [-] , J. Liška [-] - F. Nguyen [-] , O. Hanák [-] (59. K. Haza [-] ) - O. Dvořák [-] (87. L. Rumíšek [-] )

ŽK: 29. J. Novotný - 58. M. Buďa .
Hráči zápasu: J. Packa - O. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - PADĚRA Jiří (N), MAŠEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Z Okříšek se body nevozí a tak to i dopadne. Domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích