Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín si proti Slavicím zastřílel


14

Fotbalisté Koněšína si připsali proti Slavicím jasnou a důležitou výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

Divoký výsledek zápasu se začal rodit hned od úvodního hvizdu, kdy se ještě ani nestihla pohnout časomíra a osamocený domácí Nováček se po autovém vhazování a centru z levé strany prosadil zblízka poprvé. Během následující čtvrthodinky následovaly další tři jasné tutovky Koněšína, ale například i v přečíslení tři na nikoho se dá nedat. A tak z ničeho uhodilo na opačné straně. Zblokovaná střela se dostala k hostujícímu Kalábovi, který srovnal na průběžných 1:1. O tři minuty později už ale bylo všechno jinak – nejprve se v malém vápně nejlépe zorientoval Badura, aby se pak vzápětí individuálně prosadil Nováček. Koněšín tak šel do prvního trháku 3:1. S chutí hrající Nováček si připsal první hattrick po půl hodině hry, kdy chytře a tvrdě z trestného kopu metr před vápnem nedal hostujícímu gólmanovi šanci. – 4:1. Když chvíli nato zvyšoval Sýkora po nezištné zpětné přihrávce už na 5:1, bylo už s hostujícími Slavicemi zle. Ke cti jim nutno přičísti, že i druhou návštěvu u branky Koněšína dokázaly přetavit v gól na 5:2 minutu před pauzou.  

   

 

Domácí ještě skóre navýšili

Brankostroj domácích se nezastavil ani po přestávce. Účet druhého poločasu načal Sýkora přízemní střelou po nesouhře s Badurou (6:2). Pak si další dva zářezy v rychlém sledu připsal domácí Nováček, aby po hodině hry upravil svým výpadem na průběžných 9:2 domácí kapitán Šibůrek. Pak se dostali ke slovu i hosté, kdy ledabylost v obraně domácích potrestal Hobza třetím gólem. Za normálních okolností by tři góly na hřišti soupeře mohly vést k nějakému bodovému zisku, ale ne dneska v Koněšíně. Nováček si v 73.minutě připsal svým šestým gólem dvojitý hattrick, na tabuli se objevila nevídaná desítka a chvíli na to mohl domácí sniper po super výkonu vystřídat. Místo něj se deset minut před koncem poslal na hřiště hrající trenér Moczár, který po dvaceti vteřinách na hřišti a prvním doteku s míčem po načechraném centru Meczla načal druhou desítku. Konečnou podobu neobvyklého výsledku 12:3 dal minutu před koncem z pokutového kopu Badura. 



Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - M. Konečný [-] , S. Horký [-] (57. J. Svoboda [-] ) , J. Sýkora [-] , O. Šibůrek [-] (61. R. Sobotka [-] ) , R. Feik [-] (46. J. Meczl [-] ) , R. Badura [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] , K. Nováček [-] (81. M. Moczár [-] ) , M. Pokorný [-]

SK Slavice
M. Soural [-] - D. Trojan [-] , M. Svoboda [-] , R. Čudrnák [-] (75. T. Janoušek [-] ) , Š. Tomek [-] (46. L. Svoboda [-] ) - T. Kaláb [-] , D. Kovář [-] , M. Pohořilský [-] (84. P. Pislcajk [-] ) , M. Cejnar [-] (46. T. Havelka [-] ) - A. Svoboda [-] , M. Hobza [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - MUSIL Jiří (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou týmů ze spodku tabulky. Rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích