Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma porazily Rapotice B


Branky


13

Fotbalisté Okříšek B si připsali proti Rapoticím B vítězství 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Prvních 10 minut patřilo hostům. Nejprve se v úvodní minutě dostal do zakončení Stér, ale střela z rohu těsně minula rohový praporek. V 6 minutě nepodchytil domácí bek náběh Němce po rychle rozebraném trestném kopu z poloviny hřiště. Kapitán Rapotic sice přeloboval Trnku, ale branku netrefil. Pak převzali otěže domácí a jeden ze dvou veteránů v sestavě, Ivoš Večera, se začal zastřelovat. Nejprve dostal nádherný balón za obranu od Dočkala, z první se otočil, ale střelu zablokoval obětavým zákrokem Opálka. O minutu později poslal druhý veterán v sestavě, Jůza, balón do strany na Novotného, ten našel I.Večeru, ale jeho střela z vápna těsně minula tyč hostující branky. Pak se dostali opět ke slovu hosté. Němec zkoušel nachytat Trnku na přední tyči. Ten se nenechal a balón vyrazil na roh. Vzápětí začaly padat branky. Po ose Koreš-Jůza-I.Večeřa se balón dostal před prázdnou branku k Dokulilovi, který s přehledem poslal domácí Benfiku do vedení. Vzápětí Binka našel balónem za obranu I.Večeřu, který si otevřel gólový účet 2:0. Ve 35 minutě hosté snížili. Domácí spoléhali na ofsajd, před Trnku se dostal Chatrný a prostřelil. 2:1. Ve zbytku poločasu se odehrával chaos z obou stran a poslední kdo mohl změnit stav byl Zeman. Po trestném kopu Jůzy k němu propadl balón, střelu zastavil Sobotka. 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas ovlivnila dvě střídání, každé na jedné straně. Zatímco hostující Milan Laš pouze kritizoval spoluhráče a trenéry, domácí Viktor Bulant spolu s Ivošem Večeřem utkání rozhodl. Ve 48 minutě poslal Koreš balón do lajny na V.Bulanta, ten odcentroval na I.Večeřu. Ten posadil na zadek kličkou bránícího hráče Rapotic a z nemožného úhlu nachystal Sobotku 3:1. Vzápětí přišel poslední záchvěv Rapotic, když se po chybách ve středu prosadil Němec. Rozhodnutí zápasu přišlo v rozmezí 62 až 73 minuty s tím, že hosté neuhlídali trojici Hobza-V.Bulant-I.Večeřa.  Nejprve Hobza důrazem a obětavostí vybojoval pro Bulanta, který si tváří v tvář se Sobotkem věděl rady 4:2. O minutu později to bylo 5:2 po ose Hobza - V.Bulant - I.Večeřa. 

Za další 3 minuty šel Bulant od půlky sám na gól a s přehledem proměnil a vzápětí si to stejný hráč zopakoval po Večeřově přihrávce. Tentokrát se snažil gólmana přeloboval, ten vyrazil a hlavou dál výsledku konečnou podobu. V závěru se ještě po Jůzově trestném kopu vyznamenal Sobotka, který krásným zákrokem zlikvidoval střelu mířící do šibenice. V úplném závěru mohl korigovat další negativní a od začátku značně frustrovaný hráč hostí Němec. Neproměnil pokutový kop. Trnka v klidu chytil špatně a pomalu umístěnou střelu hostujícího kapitána. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Paděra Jiří, asistent trenéra: I když si hosté takový výsledek možná nezasloužili, jsem rád, že jsme během nepřítomnosti hlavního trenéra Brychty zápas zvládli. Hosté chvíli drželi krok, ale byli jsme po celé utkání lepší a zaslouženě vyhráli. Rozhodla zkušenost v kombinací s dravostí a rychlostí v čemž jsme byli daleko před hosty. Zároveň musím pochválit dorostence, kteří po dopoledním zápase vnesli další drajv a byli minimálně o chlup lepší než zkušení hostující hráči. Škoda, že Šinkovský ani Pařízek své šance neproměnili. Pomohlo by to do dalších zápasů jejich sebevědomí.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Dočkal [-] , T. Binka [-] , J. Novotný [-] , I. Večeřa [-] (72. D. Šinkovský [-] ) , F. Koreš [-] (69. L. Láník [-] ) , M. Hobza [-] (72. M. Pařízek [-] ) , J. Jůza [-] , M. Zeman [-] (60. F. Teplan [-] ) , J. Dokulil [-] (46. V. Bulant [-] ) , M. Večeřa [-]

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - P. Tesař [-] (72. A. Krčma [-] ) , T. Pavlíček [-] , M. Šmarda [-] , M. Dobeš [-] , A. Chatrný [-] , P. Opálka [-] , A. Chatrný [-] (46. M. Laš [-] ) , R. Stér [-] (31. M. Matoušek [-] ) , V. Němec [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 58. J. Novotný , 59. M. Zeman - 59. M. Šmarda , 61. V. Němec .
Hráči zápasu: I. Večeřa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - GRUBER Patrik, HOLEŠÍNSKÝ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Okříšky jsou doma silné a nad Rapoticemi zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích