Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 10:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice doma zdolaly Koněšín


Branky


13

Fotbalisté Čáslavic si připsali proti Koněšínu divokou výhru 7:4 po zlepšené druhé půli

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K vidění byly dva zvraty ve skóre

Čáslavice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Koněšína. Čáslavice se v minulém kole dočkaly první podzimní výhry, když dokázal zvítězit na půdě Rapotic B 4:2. Koněšín si po dobrém vstupu do nového ročníku připsal druhou porážku v řadě. Tentokrát nestačil na svém hřišti na nováčka soutěže z Valeče a podlehl mu 1:4. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Jako první se dostali ve 13. minutě do vedení hosté zásluhou Jakuba Sýkory - 0:1. Domácí však dokázali bleskově odpovědet Patrikem Růžičkou na 1:1. V 19. minutě pak přišlo na řadu první otočení skóre. Vedoucí branku domácích vstřelil Otakar Bulička - 2:1. Hosté se však nerozsypali a sami dokázaly ve 30. minutě Jakubem Meczlem vyrovnat na 2:2. Do konce prvního poločasu se podařil druhý obrat v zápase, když ve 40. minutě vrátil opět hostům vedení Radim Baďura - 2:3. Po zajímavém průběhu první půle se mohli diváci těšit co nabídne druhé dějství. 

Domácí rozhodli až ve druhé půli

Ve druhém poločase už ale dominoval domácí tým. V 56. minutě nejprve vyrovnal na 3:3 Jiří Höfner 60. minutě pak zařídil třetí a definitivní obrat v utkání Patrik Růžička - 4:3. V 66. minutě byl poprvé rozdíl dvougólový zásluhou Michala Zikmunda 5:3. Hosté pak rezignovali a domácí tak ještě přidali Marcelem Šimkem na 7:3. Hosté pak alespoň v 79. minutě kosmetický upravili Robinem Feikem na 7:4.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - J. Höfner [-] (80. P. Vyhnálek [-] ) , M. Klika [-] (84. D. Vald [-] ) , M. Růžička [-] , M. Zikmund [-] , O. Bulička [-] , P. Růžička [-] , M. Šimek [-] , M. Obůrka [-] (78. L. Mach [-] ) , D. Šmehlík [-] , R. Bastl [-]

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - J. Svoboda [-] , J. Sýkora [-] , O. Šibůrek [-] , R. Feik [-] , R. Badura [-] (41. R. Sobotka [-] ) , J. Meczl [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] , M. Králík [-] (75. S. Horký [-] ) , M. Konečný [-]

ŽK: 63. P. Zahradníček .
Hráči zápasu: P. Růžička .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - FILIPSKÝ Pavel, VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácím Čáslavicím, kteří si s Koněšínem poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů