3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno zdolal i Moravské Budějovice B


Branky


44. P. Šanda , 55. P. Šanda , 77. F. Žák
13

Fotbalisté Mohelna si připsali proti Moravským Budějovicím B další domácí výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Mohelno přivítalo na svém hřišti rezervu Moravských Budějovic. Dal se očekávat zajímavý zápas, u kterého se velmi těžko tipuje výsledek. V minulém kole Mohelno nezvládlo zápas v Šebkovicích a Moravské Budějovice naopak přejely Slavice. Začátek zápasu se jevil lépe právě pro Moravské Budějovice, hosté domácí zjevně přehrávali a vytvořili si několik zajímavých šancí, které ovšem fantastickými zákroky zlikvidoval domácí brankář. Od 20. minuty se tempo hry vyrovnalo a i Mohelno si vytvořilo gólové šance, které ovšem hostující gólman za svá záda nepustil. Už to vypadalo, že se bude do kabin odcházet za vyrovnaného stavu 0:0, ale v 44. minutě se střelou z velkého úhlu prosadil Pavel Šanda. Stav zápasu - 1:0. 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu znovu vstoupili lépe hosté a snažili se vyrovnat, ale domácí gólman nadále ve své bráně čaroval a žádný balón za svá záda nepustil. A tak se znovu potvrdilo přísloví ,,Nedáš, dostaneš!” kdy v 55. minutě se z protiútoku prosadil znovu Pavel Šanda. Stav zápasu - 2:0. Hosté od 58. minuty dohrávali v 10, kdy sudí ukázal L. Stehlíkovi červenou kartu po zmaření zjevné brankové možnosti domácího týmu. Nutno říct, že i přesto si hosté vytvořili několik zajímavých šancí a nebyli daleko od vstřelení gólu. O poslední změnu skóre se, ale znovu postarali domácí, když v 77. minutě protlačil míč do brány František Žák. Stav zápasu - 3:0. 

Konec zápasu si Mohelno již pohlídalo. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Ondráček Marek, hráč: Dnes přijel kvalitní soupeř, který na nás nastoupil ve vysokém tempu, ale skvěle nás podržel gólman. I přes výhru nejsem s výkonem moc spokojený, musíme se poučit z některých chyb a do dalšího zápasu nastoupit ještě lépe připraveni.




Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - M. Dvořák [-] , D. Vašek [-] (74. Z. Hrubeš [-] ) , F. Meluzín [-] , M. Kopeček [-] - F. Žák [-] , M. Kerndl [-] , P. Jeřábek [-] , P. Šanda [-] - T. Jeřábek [-] (73. P. Horký [-] ) , M. Ondráček [-] -

SK Moravské Budějovice B
K. Haza [-] - T. Michal [-] , J. Kodajek [-] , P. Benda [-] , J. Povolný [-] (59. M. Premar [-] ) , R. Szabó [-] , M. Šabatka [-] , K. Svoboda [-] , M. Buďa [-] , O. Fedra [-] , L. Stehlík [-]

ŽK: 41. F. Žák , 57. D. Vašek , 84. M. Ondráček - 34. P. Benda , 55. J. Povolný , 57. M. Šabatka , 76. K. Svoboda . ČK: 58. L. Stehlík .
Hráči zápasu: J. Světlík , P. Šanda - M. Šabatka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - ŠANDA Petr (N), ŠKODA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Těžko tipovatelný zápas. Mohelno je po postupu v laufu. Budějovice body získávají především doma. Zde těsně zvítězí domácí Mohelno.

Tip: výhra domácích