1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč zvítězila i v Koněšíně


Branky


12

Fotbalisté Koněšína si připsali proti Valeči další porážku 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Koněšín přivítal po pěti letech na svém hřišti v rámci čtvrtého kola kdysi tradičního soupeře z Valče. Na koněšínskou pouť to měl být přijatelný soupeř…jenže zatímco se Koněšín v době covidové trápil v okrese, ze zakuklené Valče se mezitím vyklubal pestrobarevný mladý svěží motýl. Svoji svěžest, lehkost a hravost si Valeč přenesla na hřiště a prakticky po celý zápas se jala režisérské role. To Koněšín byl naopak bez šťávy, pohybu a dravosti (čti marný), a tak se hned od začátku díky aktivnímu pojetí hry soupeře dostal do defenzivní role, ve které byl nucen zůstat až do konce. Poločasový pouze jednogólový náskok Valče úplně neodpovídá dění na hřišti. Hostům se totiž podařilo ze všech šancí zužitkovat „jenom“ jeden roh, na který si naběhl nikým nehlídaný Čech  a hlavou poslal míč do sítě. Jedinou šanci Koněšína v prvním dějství v podobě střely Čermáka mířící pod víko zneškodnil už v nastavení jinak se nudící veterán Macek.

  

 

Hosté ještě skóre navýšili

Snad jen zkraje druhé půle mohli domácí ze dvou průniků něco udělat, ale nebylo z toho nic. To naopak neúnavní hosté prakticky kontrolovali hru i průběh utkání a díky svojí trpělivosti se dočkali. Po zahraném signálu z rohu si svoji druhou branku (tentokrát nohou) připsal opět Čech, aby krátce nato přidal pojistku Kremláček. Valeč přidala ke konci zápasu ještě jeden hřebíček, kdy z trestného kopu završil svůj hattrick hostující Čech. Čestného úspěchu se před zaplněnými (ale zklamanými) ochozy Koněšín dočkal až v samotném závěru, kdy se prosadil domácí Čermák. Celkem ale tři inkasované góly ze standardních situací musí být pro Koněšín varováním. Výhra hostů ale i tak byla zcela zasloužená. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Macek František, trenér: Zasloužená výhra. Domácí jsme přehráli a s vyjímkou úvodu druhé půle zápas kontrovali! Pochvala celému týmu a hattrickem potvrdil svou výbornou formu Tomáš Čech!



Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - T. Polovčík [-] , R. Sobotka [-] (46. S. Horký [-] ) , M. Konečný [-] , J. Sýkora [-] , O. Šibůrek [-] , R. Feik [-] (75. J. Svoboda [-] ) , R. Badura [-] , P. Čermák [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - D. Pipek [-] , F. Padělek [-] , J. Ludvík [-] - J. Kremláček [-] (72. M. Dufek [-] ) , M. Kopuletý [-] , M. Mašíček [-] (60. J. Horký [-] ) , T. Čech [-] , D. Cabejšek [-] - P. Zikán [-] , J. Virgl [-] (31. O. Kopuletý [-] )

ŽK: 71. P. Zahradníček , 89. T. Polovčík - 89. T. Čech .
Hráči zápasu: R. Badura - T. Čech .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - MUSIL Jiří (N), FRANC David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Zde věřím jednoznačně hostům z Valče.

Tip: výhra domácích