Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma porazily Valeč


9

Fotbalisté Rapotic B si proti Valeči připsali druhou podzimní výhru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

Rapotice B přivítaly na svém hřišti fotbalisty Valeče. V úvodním kole Rapotice zvítězily na půdě Rouchovan divokým výsledkem 8:4. V zápase řádilo hlavně rapotické útočné duo Němec-Strašák, kteří se postarali o všech osm gólů Rapotic. Valeč nastoupila ke svému druhému venkovním zápasu. V tom prvním potrápíli favorita soutěže z Předína a podlehla mu jen o jeden gól 4:3. Utkání se hrálo za příjemného fotbalového počasí. Hosté vlétli do zápasu jako uragán a hned z první akce z 1. minuty otevřel skóre utkání Pavel Zikán - 0:1. Domácí celek to ale nepoložilo a začali přebírat iniciativu a z toho začaly padat i branky do hostující sítě. O vyrovnávací branku se postaral ve 13. minutě Radim Strašák - 1:1. Hned o dvě minuty později již dokázali domácí otočit vývoj zápasu, kdy se trefil i druhý domácí střelec Vlastimil Němec - 2:1. Tentýž hráč pak ve 23. minutě přidal svou sedmou brankou sezóny gól na 3:1. Až dvanáctá branka Rapotic přinesla jiného střelce než byl Němec nebo Strašák. Ve 35. minutě totiž upravil na poločasových 4:1 Adam Chatrný. 

Domácí výhru uhájili

Ve druhém poločase hosté ještě zdramatizování zápas, když ve 49. minutě Jan Kremláček a v 65. minutě David Cabejšek snížili na 4:3. Na vyrovnání už to ale bohužel nestačilo. 



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Macek Pavel, trenér: První půli jsme prohospodařili a po hrubkách hloupě inkasovali,druhou půli jsme se zlepšili a domácí jasně přehráli,ale aspoň na bod to nestačilo!



Sestavy


FC Rapotice B
A. Krčma [-] - M. Šmarda [-] (46. M. Jarý [-] ) , M. Laš [-] (70. L. Man [-] ) , T. Švarc [-] (59. M. Matoušek [-] ) , A. Chatrný [-] , M. Dobeš [-] , T. Pavlíček [-] , P. Tesař [-] , R. Strašák [-] , V. Němec [-] , M. Matoušek [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - T. Pačinek [-] , D. Pipek [-] , P. Chládek [-] (46. . Syrový [-] ) - M. Mašíček [-] (61. J. Horký [-] ) , T. Čech [-] , D. Cabejšek [-] , M. Kopuletý [-] , J. Kremláček [-] - P. Zikán [-] , J. Virgl [-] (83. D. Procházka [-] ) -

ŽK: 10. V. Němec , 12. R. Strašák , 77. L. Man - 86. T. Čech .
Hráči zápasu: A. Chatrný - J. Kremláček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ROHONY Filip - ADAMENKO Vasyl, LAŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Rapotice v minulém kole sice vyhráli v Rouchovanech, ale na Valeč to stačit nebude. Hosté z Valče mají kvalitnější tým a v Rapoticích zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích