Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 13:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Výhra Studence v Rouchovanech


9

Fotbalisté Rouchovan si proti Studenci připsali již druhou podzimní porážku a zaznamenali špatný vstup do sezóny 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Do Rouchovan přijeli fotbalisté Studence. Studenec byl loňským účastníkem okresního přeboru a v novém ročníku by určitě rád zkusil cestu nazpět, ale určitě to nebude mít jednoduché, protože na postupové místo bude určitě spoustu kandidátů mezi které se Studenec určitě počítá. Možná tomu nasvědčil i vstup do nové sezóny, když na svém hřišti porazil jedinou brankou nebezpečný Opatov. Rouchovany se už svým fandům doma představily a mnoho radosti jim neudělal. Prohrály totiž divokým výsledkem 4:8, když se o všechny hostující góly postaral o útočné duo Vlastimil Němec Radim Strašák. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Po počáteční oťukávané se začali prosazovat k nelibě domácích fanoušků hosté že Studence. V 15. minutě je poslal do vedení Vít Kučerňák - 0:1.Ve 28. minutě pak stejný hráč navýšil vedení hostů na 0:2. Místo aby ještě domácí vzkříšili naději na nějaký bodový zisk srazil je ve 43. minutě gólem do šaten Libor Matějek - 0:3.

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase hned ve 49. minutě zvýšil vedení Radek Mezlík - 0:4. V 63. minutě sice Daniel Vítek snížil na 1:4, ale v 67. minutě vrátil hattrickem hostům pohodu Vít Kučerňák - 1:5. Do konce utkání se už jen prosadili hosté zásluhou Libora Matějka a Radka Mezlíka - 1:7.



Sestavy


1.SK Rouchovany
F. Horký [-] - O. Pospíšil [-] (46. J. Maša [-] ) , R. Zloch [-] (55. J. Kopeček [-] ) , L. Svoboda [-] , D. Polášek [-] , D. Vítek [-] , R. Škarabela [-] , M. Salák [-] , J. Králík [-] , K. Buchtela [-] , M. Helísek [-] (5. D. Křístek [-] )

TJ Sokol Studenec
M. Dufek [-] - V. Kučerňák [-] , J. Nováček [-] , R. Kryštof [-] (68. A. Václavek [-] ) , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] , M. Chalupa [-] (46. T. Suchánek [-] ) , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-] (80. M. Kříž [-] )

ŽK: 23. J. Králík .
Hráči zápasu: R. Mezlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - SVOBODA Dalibor (N), TUROŇ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

V Rouchovanech je pouť. Ale Studenec dle mého toto utkání zvládne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích