Nováček z Mohelna doma vyzrál na Okříšky B


Branky


5

Nováček soutěže z Mohelna si proti rezervě Okříšek připsal nečekanou ale důležitou výhru 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

 

 

Nováček z Mohelna přivítal na svém hřišti Okříšky B, které byly favoritem tohoto zápasu.

Již od první minuty se hrálo ve vysokém tempu, ovšem bez větších šancí na obou stranách. 

O změnu skóre se postaral v 16. minutě mohelenský ostrostřelec Pavel Jeřábek, kdy krásnou točenou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci. Stav zápasu - 1:0. Tento gól probral i domácí fanoušky, kteří začali hnát Mohelno dopředu. Okříšky se snažily vyrovnat stav zápasu, ale skvěle hrající obrana Mohelna jim to vůbec neulehčovala. O druhý gól zápasu se postaral znovu Pavel Jeřábek, když se mu v 45. minutě podařilo i s kapkou toho štěstí procedit balon do brány. Stav zápasu – 2:0. 

 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhém poločase tempo zápasu trochu upadlo, ale na Mohelnu bylo vidět, že je více namotivované a chce si 3 body doma ponechat. I ve druhé půli byly k vidění šance na obou stranách, kdy se oboum týmům povedlo nastřelit tyč, respektive břevno. Zbytek šancí zklikvidovali brankáři a skóre se již neměnilo. Mohelno zaslouženě zvítězilo a připsalo si premiérovou výhru ve III. třídě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Jeřábek Lumír, trenér: Věděli jsme, že přijede kvalitní soupeř, který minulou sezónu skončil na 4. místě. Hráli jsme od zajištěné obrany, což bylo klíčem úspěchu i v minulé sezóně, vyplatilo se. Troufám si říct, že jsme zaslouženě vyhráli, ale chtěl bych vyzdvihnout i výkon hostů, kteří se prezentovali sympatickým výkonem. Soupeři bych chtěl poděkovat a popřát mnoho štěstí do dalších zápasů.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - BULANT, ING. Pavel (N), ŠANDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 8. 2022 18:36
Hodnocení zápasu
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Okříšky již několik let patří k tomu lepšímu ve třetí třídě. Mohelno sice postoupilo, ale na Okříšky to stačit nebude.