1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec jedinou trefou udolal Opatov


Branky


4

Fotbalisté Studence si po sestupu z okresního přeboru připsali proti Opatovu na domácím hřišti výhru 1:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Domácí po sestupu z II. třídy se předvedli ve III. třídě. Hosté šokovali domácí svojí rychlostí a hlavně důrazem. Hned po 40-ti vteřinách hry skončila Šinkovského hlavička z malého vápna na břevně domácí brány. Ve 3. minutě - domácí stoper Strnad Petr se zranil a současně při této akci se zranil jeden z hostů. V 6. minutě nečekaně prošel dlouhý míč mezi stopery hostů, k míči se dostal Matějek Libor, ale jeho střela těsně minula cíl. V 9. minutě hosté - trestný kop z 20-ti metrů zahrával Ježek. Míč vytěsnil brankář Pokorný na břevno a od něj na roh. V 16. minutě došlo ke zranění Šinkovského a byla použita i nosítka. Ve 37. minutě dlouhý míč na Matějku, míč si zpracoval a pohotovou střelou po zemi k tyči otevřel na 1:0. V prvním poločase byli hosté jednoznačně lepší.   

Domácí si výhru pohlídali

V 62. minutě únik Švaříčka byl korunován střelou - malá domů do náruče brankáře Pokorného. V 85. minutě domácí mohli rozhodnout průnikem Kryštofa na brankaře Plačka dlouhou kličku do leva až k brankové čáře, přihrávka před ránu na Strnada Jiřího, ten šanci neproměnil. Druhá půle byla po fotbalové stránce podprůměrná. 



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - V. Kučerňák [-] (77. T. Nejedlý [-] ) , R. Turoň [-] (90. F. Hájek [-] ) , J. Nováček [-] , R. Kryštof [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] (46. T. Suchánek [-] ) , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , P. Strnad [-] (4. M. Chalupa [-] ) , L. Matějek [-]

FK Opatov
J. Plaček [-] - F. Šinkovský [-] (17. A. Švaříček [-] ) , M. Malík [-] , P. Jirka [-] , S. Wasserbauer [-] , L. Zbožínek [-] , R. Novotný [-] , D. Čučelin [-] , M. Ježek [-] , M. Kšír [-] , M. Řezáč [-] (72. M. Kravka [-] )

ŽK: 40. J. Nováček , 45. L. Matějek , 70. R. Kryštof , 75. J. Strnad - 65. R. Novotný .
Hráči zápasu: L. Pokorný - M. Kšír .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KALINA Oldřich - DUFEK Martin (N), TUROŇ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Studenec spadl z okresního přeboru a měl by být favorit.
Myslím si ale, že v tomto utkání Opatov zvítězí.