Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rapotice B udolaly Rouchovany


4

V zápase Rouchovan a Rapotic B se radovali z výhry Rapotice B, když pět gólů vstřelil Vlastimil Němec a hattrick Radim Strašák 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodních třinácti minutách padlo šest branek

Rouchovany přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Rapotic B. V loňské sezóně se oba celky pohybovaly v klidném středu tabulky. Rouchovany určitě čekaly, že se budou pohybovat ve vyšších patrech. Poslední vzájemný zápas hraný v Rouchovanech skončil jednoznačnou výhrou Rouchovan v poměru 8:2. Rapotice tak doufal, že spíše navážou na domácí výhru z posledního kola minulého soutěžního ročníku. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání byl doslova brutální přestřelkou. Nejprve se domácí ujali ve 2. minutě rychlého vedení zásluhou Daniela Vítka - 1:0. A když vstřelil ve 4. minutě domácí Kryštof Buchtela druhou branku, vypadalo to opět na jasnou výhru Rouchovan. Jenže pak přišel střelecký koncert hostů, když v 5. a 7. minutě vyrovnal Vlastimil Němec a v 9. a 13. minutě se Radim Strašák postaral o obrat v zápase - 2:4. Do konce poločasu už střelců jejich prach zvlhnul, a tak šli do kabin spokojenější hosté. 

Vlastimil Němec řádil i po pauze

Ve druhém poločase se střelci opět probudili a pokračovali V gólových hodech. Hlavně díky dalším třem gólům Vlastimila Němce zvítězily hostující Rapotice B nad Rouchovany hokejovým výsledkem 8:4.



Sestavy


1.SK Rouchovany
F. Horký [-] - D. Polášek [-] , R. Zloch [-] (64. J. Maša [-] ) , D. Vítek [-] , R. Škarabela [-] , M. Salák [-] , L. Ludvík [-] , J. Králík [-] , K. Buchtela [-] , M. Helísek [-] , T. Havelka [-]

FC Rapotice B
A. Krčma [-] - M. Dobeš [-] , T. Pavlíček [-] , P. Tesař [-] , M. Šmarda [-] , R. Strašák [-] , V. Němec [-] , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-] , M. Laš [-] , S. Binka [-] (69. T. Laš [-] )

Hráči zápasu: D. Vítek - V. Němec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - SVOBODA David (N), LAŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Rouchovany v letním přestupovem období opustilo hodně hráčů. Rapotice v Rouchovanech zvítězí.