Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín začal sezónu vysokou výhrou v Šebkovicích B


Branky


3

Fotbalisté Koněšína si po sestupu z okresního přeboru připsali výhru proti Šebkovicím B 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Do utkání vstoupili aktivněji hosté. To se do skore promítlo už v 9. minutě, když Heraleckého střela z hranice šestnáctky nabrala překvapivý směr o nerovnost na hřišti a přeskočila ležícího Brdu 0:1. Domácí to lehce opařilo a už za minutu se sám na brankáře řítil hostující Feik a i přes snahu domácích obránců zvýšil na 0:2. Šebkovice ale nesložili zbraně a snažili se s výsledkem něco udělat a to se jim povedlo ve 22. minutě, když si odražený balon našel Volf a přehodil brankáře hostů 1:2. Bohužel pro domácí, to už za 3 minuty bylo zase o 2 branky, kdy středem pronikl domácí Čermák 1:3. Do konce poločasu byla hra vyrovnaná, ale skore se neměnilo.

 

Hosté pokračovali v kanonádě

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, kteří více drželi balon, a podařilo se jim vytvořit několik šancí. Bohužel pro ně se nedokázali prosadit. Koněšín hrál v druhé půli především na protiútoky přes rychlého Čermáka. To se hostům dařilo dokonale a postupně navýšili skore až na konečných 1:6.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - E. Pelckmans [-] (60. M. Pánek [-] ) , D. Volf [-] , D. Bílek [-] , L. Říha [-] , R. Černý [-] , P. Sninčák [-] , J. Uhlíř [-] , T. Klubal [-] (60. T. Kotačka [-] ) , P. Kotačka [-] (75. M. Rybka [-] ) , J. Holčapek [-]

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - J. Svoboda [-] (67. S. Horký [-] ) , K. Nováček [-] , O. Šibůrek [-] , R. Feik [-] , P. Čermák [-] , T. Polovčík [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] , M. Králík [-] , M. Pokorný [-]

Hráči zápasu: P. Čermák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů