Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy zaskočil domácí Vladislav


Branky


11

Fotbalisté Vladislavi si připsali proti Výčapům nečekanou domácí porážku 2:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Vladislav přivítala na svém hřišti fotbalisty Výčapů. V minulém kole si oba celky připsaly výhru. Výčapy si na svém hřišti poradily s Hartvíkovicemi v poměru 3:2. Vladislav si naopak přivezla jednoznačnou výhru z Chlístova v poměru 5:0.V posledním domácím vzájemným zápase zvítězila jednoznačně Vladislav v poměru 6:0. Utkání začalo rychlou brankou hostů, když prudký centr brankář Otruba vyrazil před sebe, kde na dorážku číhal Zmeškal a poslal hosty do vedení. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, když po dlouhém výkopu a následném úniku po kličce brankáři vyrovnal Vyletěl. Místo toho, aby domácí vyrovnání nakoplo, tak to bylo přesně naopak a hostům vrátil vedení střelou zpoza vápna opět Zmeškal. Katastrofální čtvrthodinu korunoval další brankou hostů Dufek. Domácí se do konce poločasu snažili o zkorigování stavu, ale hosté si výsledek již pohlídali. 

 

Hráč utkání: Zmeškal D.

 

 

Domácí pouze snížili

Začátek druhé půle se nesl v podobné režii jak první poločas jen v obráceném gardu, když hned v úvodní minutě se z přímého kopu prosadil Nevoral. Snížení domácí nakoplo a vytvořili si tlak, který bohužel hosté přečkali a v závěru si již utkání pohlídali a odvezli si 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Bohužel jsme propásli začátek utkání a obdrželi laciné branky, na které jsme již bohužel nedokázali odpověď. Šance jsme si vytvořili, ale selhali jsme v koncovce, a proto hosté si odváží 3 body.




Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , M. Chalupa [-] - F. Nováček [-] , D. Veleba [-] , M. Nevoral [-] , F. Macek [-] , J. Slíva [-] , M. Hort [-] (68. J. Martinovský [-] ) - O. Krátký [-] (88. K. Čihal [-] ) , P. Vyletěl [-]

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - M. Semerád [-] , J. Pecka [-] (46. R. Večeřa [-] ) , O. Dufek [-] (88. R. Nikrmajer [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (90. L. Nikrmajer [-] ) , T. Matoušek [-] (89. M. Kouřilek [-] ) , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , L. Jeleček [-]

ŽK: 45. F. Macek , 61. P. Vyletěl , 90. K. Čihal - 76. R. Večeřa .
Hráči zápasu: D. Zmeškal .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MACEK Ivo - VÍDENSKÝ Bohumil, KRATOCHVÍL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude pro oko diváka dobrej špíl. Zvítězí domácí Vladislav.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích