3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma s Lipníkem nezaváhaly


Branky


11

Fotbalisté Hartvíkovic si připsali proti Lipníku domácí výhru 3:0 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

10. kolo okresního přeboru proti sobě svedlo družstva Hartvíkovic a Lipníka. Od úvodních minut začali domácí aktivním napadáním již na soupeřově polovině a to způsobovalo obráncům Lipníka problémy v rozehrávce, které vyústili v celou řadu šancí pro domácí. První gól padl až v 18. minutě. Po rohovém kopu přeletěl míč celé vápno, kde se dostal k Nováčkovi, který dokázal levačkou nacentrovat zpět do vápna. Tam zůstal osamocený Gottvald, který měl tolik času, že si mohl zpracovat balón na prsa a z bezprostřední blízkosti rozvlnit síť. I zbytek poločasu se nesl v podobném duchu, kdy domácí byli mnohem aktivnější. Navýšit náskok však nedokázali.

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Hra v druhém poločase se daleko více vyrovnala. Hosté již dokázali domáci v některých fázích zatlačit k jejich vápnu, avšak žádnou výraznější šanci si nevypracovali. S tím jak přibývali minuty, začali se otvírat okénka v otevřené obraně Lipníka. Jedno takové okno využil podruhé v zápase Gottvald. Samostatný únik na brankáře zakončil kličkou gólmanovi a střelou do odkryté branky. Definitivní podobu výsledku dal v 80. minutě Záviška. Po rychlém protiútoku, který vedl K. Sýkora z levé strany, se nabídl z druhé vlny a střelou k tyči z hranice vápna zpečetil na 3:0. Záviška mohl hned v zápětí přidat ještě další gól. V samostatném úniku však kromě brankaře přehodil i bránu. Od 85. minuty hráči Lipníka dohrávali v deseti, to Štěpán Vala dostal druhou žlutou kartu za nadávku kterou pronesl a musel se odebrat ze hřiště.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - K. Sýkora [-] , D. Outulný [-] , R. Sýkora [-] - V. Nováček [-] , V. Hadraba [-] (64. M. Kopuletý [-] ) , M. Kopuletý [-] , D. Kopuletý [-] (82. M. Outulný [-] ) - P. Křivánek [-] , J. Gottvald [-] (77. M. Záviška [-] ) - M. Kafka [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - D. Vozár [-] , L. Žák [-] (46. V. Mašeja [-] ) , A. Kisela [-] , M. Vala [-] , M. Mašeja [-] , O. Molák [-] , T. Kutálek [-] , J. Brabenec [-] (58. T. Kratochvíl [-] ) , Š. Vala [-] , J. Procházka [-]

ŽK: 21. R. Sýkora , 80. P. Křivánek - 20. Š. Vala . ČK: 85. Š. Vala .
Hráči zápasu: K. Sýkora , J. Gottvald .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KALINA Oldřich - CHROMÝ Karel, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Z Hartvíkovic se body jen tak nevozí. Za mě domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích