Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma nezaváhaly s Myslibořicemi


Branky


11

Fotbalisté Třebelovic si připsali proti Myslibořicím cennou domácí výhru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Hosté měli hned v první minutě 100% gólovku, ale Nesiba skvělým zákrokem ubránil svoji svatyni a jak tomu bývá, ihned z protiútoku údeřili domácí, když se prosadil Rakušan – 1:0. Hrál se vyrovnaný fotbal na oběd strany, hosté byli aktivnější na balonu, ale do výrazných šancí se nedostávali. Domácí naopak hrozili z rychlých protiútoků do rozhozené hostující obrany. Branky se tak diváci dočkali až těsně před koncem prvního poločasu. Máca obehrál u lajny tři hostující hráče a před brankou našel zcela volného Honzu Jurku a ten stanovil poločasové skóre 2:0 pro domácí.

 

Domácí si výhru pohlídali

Hosté do druhého poločasu pozměnili sestavu a začali vystrkovat růžky. Díky svojí výšce byli nebezpečné hlavně standardní situace, ale domácí hráči vše zvládli na jedničku. Snížení na rozdíl jediné branky se Myslibořice dočkali po hodině hry. Macháček využil rychlého protiútoku do rozhozené obrany a s velkou dávkou při zakončení snížil – 2:1. Domácí hráče to ale nevylekalo a za 10 minut si vzali zpět dvoubrankové vedení, kdy se po druhé v utkání prosadil z malého vápna Rakušan – 3:1. Zbytek zápasu už se odehrál spíše mezi vápny a domácí si tak ve velmi tvrdém utkání připsali tři body.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - S. Michal [-] , J. Rakušan [-] (90. K. Veselý [-] ) , J. Jurka [-] , T. Brychta [-] (46. M. Kabelka [-] ) , R. Jurka [-] , O. Jurka [-] (84. D. Janíček [-] ) , J. Sedláček [-] , M. Máca [-] , O. Kemsa [-] (68. K. Skoumal [-] ) , K. Tesař [-]

TJ Myslibořice
A. Pospíšil [-] - D. Kunčík [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] , S. Marek [-] - L. Macháček [-] (60. A. Janoušek [-] ) , F. Hvězda [-] (71. M. Věžník [-] ) , J. Horák [-] (46. P. Furiš [-] ) , M. Ludvík [-] (71. J. Matoušek [-] ) - P. Vejvoda [-] (81. V. Čapoun [-] ) , J. Fňukal [-]

ŽK: 9. T. Brychta , 37. M. Máca , 46. K. Tesař - 30. L. Macháček .
Hráči zápasu: J. Rakušan - T. Kratochvíl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - VALA Vladimír, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Třebelovice hrají pěkný fotbal. Když si vezmu formu Myslibořic jako sinusoidu (horší výkony s lepšími) a domácí prostředí Třebelovic, tak mi z toho vychází vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů