6:5
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice uspěla v přestřelce s Chlístovem


Branky


2. J. Trnka , 20. M. Sova , 26. M. Sova , 40. J. Trnka , 49. Z. Eberl , 57. M. Sova - 34. M. Rygl , 51. M. Svoboda , 55. M. Granát , 69. J. Ježek , 80. M. Svoboda (p.)
11

Fotbalisté Blatnice si připsali proti Chlístovu divokou domácí výhru 6:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

Blatnice přivítala na svém hřišti fotbalisty z Chlístova. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání vyšel lépe domácímu týmu, který poslal v 3. minutě do vedení Jiří Trnka - 1:0. Hosté se sice snažili o vyrovnání, ale svoje šance trestuhodně zahazovali. Domácí celek je pak tvrdě trestal. Ve 20. a 26. minutě se trefil domácí kanonýr Milan Sova a domácí tým si tak vybudoval konfortní vedení 3:0. Ve 34. minutě se přeci jen dokázali hosté prosadit a zásluhou Michala Rygla snížili na 3:1. Poslední slovo v prvním poločase ale měli domácí, když se po druhé brance Jiřího Trnky odcházeli do kabin za konfortního vedení Blatnic 4:1.

Domácí těsně uhájil výhru

Když ve druhém poločase zvyšoval ve 49. minutě Zdeněk Eberl na 5:1, vypadalo to na jasnou výhru hostů. Jenže v 51. minutě Miroslav Svoboda a v 55. minutě Michal Garnát ještě vrátili hosty do zápasu - 5:3. O dvě minuty později ale Milan Sova hattrickem vrátil domácím trochu klidu - 6:3. Hosté však nadále bojovali a v 69. minutě Jaromír Ježek snížil opět na rozdíl dvou branek - 6:4. Divoký zápas ještě v 80. minutě zdramatizoval proměněnou penaltu Miroslav Svoboda, ale na konečném výsledku 6:5 pro domácí se již nic nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Fanoušek hostů: Po dnešním na góly bohatém utkání nás mrzí nevyužité jasné gólové šance z první půlky a velký počet inkasovaných gólů. Domácí náskok z první půlky nakonec těsně uhlídali.



Sestavy


SK Blatnice
V. Martínek [-] - Z. Nedvědický [-] , J. Trnka [-] , M. Trnka [-] , M. Hutař [-] , Z. Eberl [-] , M. Sova [-] , J. Dusík [-] (86. R. Nykrmajer [-] ) , D. Lojka [-] , M. Karásek [-] , L. Kratochvíl [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - M. Svoboda [-] , J. Pokorný [-] , M. Špaček [-] , M. Rygl [-] , J. Seifert [-] , P. Špaček [-] , J. Ježek [-] , F. Wortner [-] , M. Kuchařík [-] , M. Granát [-]

ŽK: 77. M. Hutař , 84. Z. Nedvědický - 87. F. Wortner .
Hráči zápasu: M. Sova - M. Rygl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - KRATOCHVÍL Jakub, GRUBER Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Blatnice střídá dobré výkony s horšími a a tentokrát si s Chlístovem poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích