2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma udolala Výčapy


Branky


13

Fotbalisté Rokytnic si připsali proti Výčapům těsnou domácí výhru v poměru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Prvních deset minut patřilo hostům. Hráči Výčap drželi balón na svých kopačkách, nicméně k přímému ohrožení brány se nedostali. Po čtvrthodině hry se do utkání dostala i Rokytnice a se svojí kombinační hrou postupně přebírala otěže zápasu. Ovšem ani domácí hráči v bílých dresech si vyloženou šanci v první půlhodině hry nevypracovali. Navíc, podobně jako v předchozích utkáních, museli trenéři 1.SK již po patnácti minutách sáhnout z důvodu zranění Ferkla do sestavy. Závěrečných deset minut nabídlo divákům zajímavou podívanou. Ve 36. minutě vystihl Hakl špatnou rozehrávku gólmana hostí, balón následně obdržel útočník Bartejs a přihrál na malé vápno Syrovému, jenž otevřel skóre utkání. Před koncem první půle mohla Rokytnice v klidu své vedení navýšit. Krásná střela šestnáctiletého Štorka avšak pouze orazítkovala břevno, vlastní gól Výčap odvrátil reflexivním zákrokem brankář Trojan a další šanci měl u pravé tyče osamocený Svoboda, ten ale mířil vedle brány. Domácímu celku se druhou branku vstřelit nepodařilo, zato hostující mančaft dokázal v poslední minutě první půle vyrovnat, a to zásluhou Semeráda po rohovém kopu.

 

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Druhá půle patřila Rokytnici, která měla opět balón pod kontrolou a snažila se vrátit vedení zpět na svoji stranu, další branka však ne a ne padnout. Haklův střílený centr z poloviny hřiště vyzkoušel pozornost výčapského gólmana, po závaru v pokutovém území mířil Vahil’a ve dvou případech pouze do rukavic Trojana a další šance končily pouze ze bránou. V 60. minutě rozvlnil síť hostující Matoušek, vinou útočného faulu ale nebyla branka uznána. Rokytnice si dokázala vzít vedení zpět, a to v 63. minutě. Díky dlouhému balónu od Vahil’y pronikl do šestnáctky z pravé strany Syrový, našel na malém vápně Bartejse a útočník 1.SK si díky střele do odkryté brány připsal osmou branku v sezóně. Závěr utkání nepřinesl na obou stranách větší šance. Výčapy hrozily především z rohových a přímých kopů, tuto hrozbu si ale domácí hráči zvládli pohlídat a udrželi jednobrankové vedení.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Ohlas k utkání: Do zápasu vstoupili lépe hosté a prvních 15 minut byli lepším týmem, zatlačili nás a my jsme tak i kazili hodně jednoduchých nahrávek. Postupně jsme se ale do zápasu dostali, vstřelili první branku, nastřelili břevno a celkově byli nebezpečnější. Ve druhé půli měl soupeř jednu velkou šanci, kterou ale brankář Hobza vychytal. My jsme po hezké akci vstřelili druhou branku a zápas si už pohlídali. Myslím, že to bylo divácky hezké utkání, hráče chci pochválit za bojovnost a za hru, jakou jsme se prezentovali. Mrzí mě pouze zranění dalšího středového hráče. Kdyby nám v každém zápase nepomohli kluci z dorostu, měli bychom vinou zranění problém postavit jedenáct hráčů.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - T. Barák [-] , J. Bartejs [-] , L. Hakl [-] , M. Vahila [-] , J. Syrový [-] (90. T. Královec [-] ) , M. Štork [-] , R. Ferkl [-] (15. F. Štork [-] ) , M. Bartejs [-] (90. V. Polický [-] ) , J. Hakl [-] (88. O. Vacek [-] ) , P. Svoboda [-]

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , M. Kouřilek [-] (68. R. Zmeškal [-] ) , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , R. Večeřa [-]

ŽK: 68. M. Štork , 78. J. Hakl , 83. P. Svoboda - 52. R. Večeřa , 60. M. Semerád , 74. V. Nikrmajer , 89. D. Zmeškal .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - VÍDENSKÝ Bohumil, MASTNÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácí Rokytnici.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů