Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice mají cenný skalp Vladislavi


14

Fotbalisté Hartvíkovic si v zápase s Vladislaví připsali velmi důležitou výhru 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V 6. kole okresního přeboru se střetly týmy, které se potkali těsně před sezónou v pohárovém utkání. Tehdy si připsala jednoznačné vítězství Vladislav. Domácí však tentokrát byli odhodláni podat lepší výkon a získat všechny tři body. Zlepšený výkon se projevil hned na začátku utkání. V 8. minutě na levé straně hřiště dokázal při napadání získat míč Nováček. Svojí rychlostí se dokázal prodrat až před brankáře, kde naservíroval přihrávku Hadrabovi před prázdnou bránu. Ten již neměl problém otevřít skóre. Vladislav v následujícím průběhu zápasu dokázal držet míč častěji na svých kopačkách, do velkých šancí se však nedostávala. Na větší ohrožení brány si museli diváci počkat do 20. minuty. V té postupoval domácí David Kopuletý sám na bránu a střelou po zemi okolo pravé nohy brankáře Otruby zvýšil na 2:0. Následně si začali vytvářet velké šance i hosté. Do samostatného úniku se dostali Vyletěl. Postupoval sám na brankáře Chalupu, ale jeho pokus o lob nevyšel. Do šaten se tak šlo s dvoubrankovým rozdílem. 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas začala Vladislav velkým náporem a Hartvíkovice tak byly nuceny pouze k odkopávání balónů. Z tlaku vznikla i série šancí, které však bravůrně zlikvidoval brankář Chalupa. Tím jak se hosté vysouvali ve velkém počtu lidí do útoku, začali zůstavat volná okénka v obraně. Jedno takové dokázal využít Nováček, když v 67. minutě uprchl po levé straně a samostatný únik chladnokrevně zakončil. A pro hosty bylo ještě hůř. O tři minuty později vznikla před vápnem Vladislavy skrumáž, kde se nejlépe zorientoval Nováček a střelou k tyči zvýšil na 4:0. S blížícím se koncem utkání už ustal i tlak Vladislavi. Celé utkání se dá ve zkratce popsat tak, že vyhrálo produktivnější mužstvo.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , V. Nováček [-] , D. Kopuletý [-] (71. M. Záviška [-] ) , K. Sýkora [-] , M. Kafka [-] (62. T. Urbánek [-] ) , M. Outulný [-] , R. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] , D. Outulný [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - K. Čihal [-] , J. Martinovský [-] - F. Nováček [-] , J. Slíva [-] , O. Krátký [-] , M. Nevoral [-] , F. Macek [-] , D. Ležák [-] (67. Z. Pokorný [-] ) - P. Vyletěl [-] , M. Tůma [-] (46. D. Svoboda [-] )

ŽK: 39. R. Sýkora , 63. D. Kopuletý , 69. D. Outulný - 65. P. Vyletěl .
Hráči zápasu: V. Nováček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KŘEN Filip - LIUSIK Dmytro, ADAMENKO Vasyl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hartvíkovice na domácím hřišti obrali o body i týmy jakými jsou Myslibořice a Hrotovice. Nyní přijede do Hartvíkovic Vladislav a věřím tomu, že hosté zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů