1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice si přivezly z Rokytnice bod


Branky


14

Fotbalisté Rokytnice si v zápase s Hartvíkovicemi připsali bod za remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Hned od první minuty mohli přítomní diváci sledovat utkání ve vysokém tempu a s maximálním nasazením všech dvaadvaceti hráčů na place. Aktivnějším mužstvem první půle ale byli domácí. Hned po pěti minutách hry se s balónem sám u levé tyče zjevil Ferkl, nicméně jeho přihrávka zpět do vápna nenašla správného adresáta. Do největších šancí se v první dvacetiminutovce dostal útočník Bartejs, jenž se dvakrát řítil sám na gólmana, Chalupa ovšem včasným výběhem vždy zasáhl. Domácí příznivci se ze vstřelené branky zaradovali ve 22. minutě. Přesnou přihrávkou vyslal Hakl do samostatného úniku Benáčka, jeho první pokus gólman vyrazil do strany, z následné dorážky z úhlu se již ale rokytnický záložník nemýlil - 1:0. O chvíli později zkoušel ohrozit Chalupovu bránu i střelou zpoza vápna Ferkl, míč však proletěl těsně nad bránou. Do kabin šla domácí Rokytnice s nejtěsnějším možným vedením.

 

 

Hosté dokázali vyrovnat

Ve druhém dějství se průběh hry zcela pozměnil a hartvíkovičtí fotbalisté se hnali za vyrovnáním. Nejblíže gólu byl v 60. minutě z přímého kopu Horký, domácí ale podržel skvělým zákrokem gólman Hobza. Šance vytvořené týmem hostů končily v rukavicích gólmana či v zamezí, na druhé straně byl blízko druhému gólu střídající šestnáctiletý Štork, centr od Hakla ale na poslední chvíli před ním vykopl hartvíkovický obránce. Již to vypadalo, že Rokytnice jednobrankové vedení udrží, v 90. minutě se ale k míči ve vápně dostal Kopuletý a střelou z první vyrovnal na konečných 1:1.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Sehráli jsme zápas dvou rozdílných poločasů. Utkání se hrálo ve velkém tempu, soupeř nás aktivně napadal, nicméně prvních pětačtyřicet minut jsme byli lepším týmem, soupeře jsme nepustili do žádné velké příležitosti a vytvořili jsme si několik gólových šancí, které jsme bohužel přetavili pouze v jednobrankové vedení. Druhý poločas byl ale z naší strany špatný. Po celou druhou půlku jsme se pro změnu nedostali k pořádnému ohrožení branky my, hosté nás zatlačili na naší polovině a my jsme se skoro jen bránili. Bohužel jsme museli několikrát nuceně zamíchat se sestavou, když se nám zranil stoper a pravý obránce a nakonec i hrotový útočník, další hráč dohrával druhou půlku se zraněním kotníku, hráč, který nastoupil po dlouhodobém zranění zase dokulhal posledních dvacet minut s křečemi... Nicméně i přesto hráči utkání odbojovali a odjezdili. Hartvíkovičtí vyrovnali v 90. minutě krásnou střelou zpoza vápna, ale nutno říci, že zaslouženě, již předtím nás několikrát podržel brankář a hosté diktovali tempo hry druhého poločasu.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - R. Ferkl [-] , J. Syrový [-] , L. Hakl [-] , T. Barák [-] (56. F. Štork [-] ) , M. Bartejs [-] (76. V. Polický [-] ) , M. Štork [-] , M. Benáček [-] , J. Hakl [-] , P. Svoboda [-] , R. Šoukal [-] (63. J. Mareš [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - - M. Kafka [-] (63. M. Záviška [-] ) , T. Urbánek [-] (29. D. Kopuletý [-] ) , V. Nováček [-] , M. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , J. Gottvald [-] (46. R. Sýkora [-] ) , K. Sýkora [-] , M. Outulný [-] , D. Outulný [-] , V. Hadraba [-]

ŽK: 64. J. Hakl - 6. V. Hadraba , 63. D. Outulný .
Hráči zápasu: J. Hakl - D. Horký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - VRZÁČEK Josef, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou kvalitních týmů ve kterém o něco více věřím domácím, kteří těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Věštím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů