Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2022 17:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice slaví proti Chlístovu první výhru


Branky


4. P. Vejvoda , 17. P. Vejvoda , 23. P. Vejvoda , 31. P. Pachr , 37. P. Furiš (p.) , 65. F. Wortner (vl.) , 90. J. Matoušek - 2. P. Špaček , 41. M. Svoboda , 69. M. Svoboda , 90. M. Svoboda
12

Fotbalisté Myslibořic si v zápase s Chlístovem připsali první podzimní divokou výhru 7:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nadělil v první půli bůra

V předehrávce 4. kola Okresního přeboru hostily Myslibořice na svém hřišti Chlístov. Poslední zápasy těchto soupeřů přinášely hodně branek a nebylo tomu jinak i dnes. Hned ve 2. minutě zápasu utekl po levé straně Pavel Špaček a přesnou křížnou střelou překvapil Adama Pospíšila a bylo to rychle 0:1 pro hosty. Vedení však Chlistovu vydrželo jen 2 minuty, Patrik Furiš našel hlavu Pavla Vejvody a ten z bezprostřední blízkosti srovnal skóre na 1:1. V 17. minutě Myslibořice otočily stav zápasu ve svůj prospěch když Pavel Vejvoda doklepl míč za záda Hagary podruhé v zápase. Ve 23. minutě po křídelní akci Pachra s Hvězdou uklidil míč do prázdné brány opět Pavel Vejvoda a za 19 minut dovršil hattrick. Po půl hodině bylo pro hosty ještě hůř,  Petr Pachr postupoval sám na brankáře a střelou na přední tyč vstřelil svoji první branku za muže v Myslibořicích. Ještě do poločasu zabránil na brankové čáře dalšímu gólu jeden z obránců zahráním rukou, což potvrdil pomezní rozhodčí Rohony a hlavní sudí Holý nařídil pokutový kop, ten proměnil Patrik Furiš a bylo to 5:1. Hosté ještě do poločasu korigovali skóre při chuti hrajícím Miroslavem Svobodou.

 

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté a chtěli s nepříznivým poločasovým skóre 5:2 něco udělat a rozhodně zápas nevzdali. Branková konstrukce se však rozezvonila na druhé straně po střele Lukáše Macháčka,  stejný hráč zatáhl míč po pravé straně a Chlístovský kapitán František Wotrner před dotírajícím Filepem Hvězdou uklidil míč nešťastně do své branky na 6:2. O 4 minuty později propadla domácí obrana na kraji hřiště a ještě k tomu se srazil stoper Lubomír Macháček s brankářem Adamem Pospíšilem, čehož dokonale využil Miroslav Svoboda a do nehlídané opuštěné branky z ostrého úhlu trefil přesně. Už to vypadalo,  že zápas skončí 6:3, ale kdo odešel v 89. minutě přišel ještě o 2 góly.  Nejprve zatáhl míč po levé straně a předložil dokonale míč na malé vápno Josefovi Matouškovi a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil a vstřelil 7 branku domácích. Konečkou tečku zápasu a završení svého hattricku dal Miroslav Svoboda, když dostal hned po rozehře kolmici mezi nesoustředěné stopery a v souboji sám na brankáře uspěl  a stanovil konečné skóre zápasu na 7:4.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Čekal nás velice náročný zápas, ani nám ani soupeři totiž nevyšel začátek sezóny podle představ a jeden z nás se mohl v tomto zápase chytit. Skóre vypadá hokejově, ale dnes nám tam padlo skoro vše, oproti minulém kole v Blatnici, kde se nechytlo vůbec nic. Doufám, že se od tohoto zápasu odrazíme a dodá nám více sebedůvěry a klid na kopačkách. Myslím si, že takových zápasů by chtěli diváci vidět více, 11 branek je na fotbal opravdu hodně.

SK Slavia Chlístov
Fanoušek hostů: Po dobrém začátku, domácí rychle přebrali iniciativu a do naší branky padalo téměř všechno. Když proměnili přísně nařízenou penaltu po ruce, kterou si našel pomezní rozhodčí bylo v 37 minutě hrozivých 5:1 pro domácí. Před poločasem ještě nabídku Pavla Špačka zametl Mirda Svoboda upravil tak na polčasových 5:2. V druhé půli jsme se snažili přidat další góly, ale neúspěšně. Martin Špaček trefil tyčku další slibné zakončení končilo těsné mimo. Když už po srážce domácího gólmana se stoperem Mirda konečně dostal míč do branky, soupeř téměř okamžitě s příznačnou lehkostí odpověděl. V nastaveném čase ještě po typickém dlouhém autu přidali 7 gól. Na ten jsme tentokrát odpověděli i my Karel pěknou uličkou poslal do samostatného nájezdu Mirdu ten bez problému dovršil svůj hattrick. Upravil tak finální skóre na hokejových 7:4.



Sestavy


TJ Myslibořice
A. Pospíšil [-] - D. Kunčík [-] (46. L. Macháček [-] ) , S. Marek [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] (60. M. Věžník [-] ) - P. Pachr [-] , J. Matoušek [-] , P. Furiš [-] , M. Ludvík [-] - P. Vejvoda [-] , F. Hvězda [-] (87. T. Palát [-] )

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - T. Kuchařík [-] (13. M. Rygl [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , P. Špaček [-] , J. Ježek [-] (64. M. Granát [-] ) , D. Brestovský [-] (46. M. Špaček [-] ) , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-] , M. Kuchařík [-] (85. V. Kučera [-] )

ŽK: 58. P. Pachr - 6. J. Uhlíř , 53. M. Svoboda , 77. P. Špaček . ČK: 33. V. Čapoun .
Hráči zápasu: P. Vejvoda , F. Hvězda - P. Špaček , M. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - ROHONY Filip, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Myslibořice potřebuji akutně zabrat a věřím, že v tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Myslibořice přejede Chlístovské Hejky v handicapu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích