M. Trnka 39. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 15:00

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice po proměněné penaltě vyhrála nad Myslibořicemi


Branky


39. M. Trnka (p.)
12

Fotbalisté Blatnice si v zápase s Myslibořicemi připsali první podzimní výhru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili z pokutového kopu

Ve třetím kole zajížděly Myslibořice do nedaleké Blatnice, kde se ještě na jaře hrála krajská soutěž. Myslibořice ovšem od začátku zápasu diktovaly tempo hry a hned v prvních minutách zápasu postupovali dva hráči Myslibořic na Holíka, Pachr předal před prázdnou branku Fňukalovi a ten trestuhodně netrefil. O pár minut později postupoval sám na brankáře Pachr, ale stejně jako Fňukal mířil vedle. Další šanci měl na kopačce Pavel Vejvoda, když postupoval v dalším samostatném nájezdu na Holíka, Vejvoda však prováhal šanci na lob, který se nabízel a potom už ho zkušený Jiří Holík z blízka vychytal. Následovala pasáž několika rohů a dlouhých vhazování, ale Myslibořicím se nedařilo vstřelit kýženou branku. A tak jak to bývá, ve 39. minutě se z brejku dostal k míči ve vápně Milan Sova a Miroslav Ludvík skluzem sice zasáhl míč, ale lehce vzal i nohy Milana Sovy a rozhodčí Kalina s lehkou prodlevou přece jen nařídil pokutový kop, ten zkušeně proměnil Michal Trnka první střelou Blatnice v tomto utkání.

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Začátek druhého poločasu vypadal stejně jako ten první, Fňukal se proháčkoval ve vápně, ale opět mířil vedle. Další závar, Vejvoda oklamal tři obránce, ale podcenil zakončení a Holík s vypětím všech sil vystřelil nohu a zabránil jasnému gólu. Domácí přečkali i tento úvodní tlak a pak už se hra víceméně kouskovala a zápas se dohrával. Domácí mohli vstřelit i druhý gól, ale proti byl zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Kaňkou zápasu byl příjezd sanitního vozu, kdy se nezaviněně při souboji o míč srazil domácí Lojka s hostujícím Hvězdou a domácí Lojka musel odjet do nemocnice s tržnou ránou na hlavě. Do konce zápasu se už nic zajímavého nestalo a domácí si pohlídali hubenou výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Nemyslím si, že v tomto utkání vyhrál lepší tým, bohužel jsme doplatili na trestuhodné neproměňování vyložených příležitostí. Kdyby to po poločase bylo 1:4, nemohl se nikdo divit, ale na kdyby se nehraje, hraje se na góly a ten bychom dneska nedaly, ani kdyby se hrálo do půlnoci. Situace v tabulce už je celkem kritická a už se nutně potřebujeme dostat na vítěznou vlnu. Příležitost budeme mít už v pátek v domácí předehrávce 4. kola s Chlístovem.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - Z. Nedvědický [-] (67. O. Smolka [-] ) , M. Sova [-] , T. Cech [-] , D. Chrásta [-] (46. J. Šimek [-] ) , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , D. Lojka [-] (85. V. Holý [-] ) , M. Karásek [-] (60. P. Činčera [-] ) , F. Rumíšek [-] , M. Svoboda [-]

TJ Myslibořice
A. Pospíšil [-] - T. Kratochvíl [-] , L. Macháček [-] , S. Marek [-] , D. Kunčík [-] (46. F. Hvězda [-] ) - P. Pachr [-] (66. L. Macháček [-] ) , J. Matoušek [-] , P. Furiš [-] , M. Ludvík [-] - P. Vejvoda [-] (80. M. Hruška [-] ) , J. Fňukal [-] -

ŽK: 85. M. Sova - 25. S. Marek , 35. M. Ludvík .
Hráči zápasu: T. Cech - J. Matoušek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VALA Vladimír, VÁCLAVEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Myslibořicím nevyšel start do soutěže podle představ. Ze dvou zápasů mají jen 2 body a potřebují nutně bodovat za 3 body. V tomto utkání zvítězí hosté z Myslibořic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů