2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma nezaváhaly s Třebelovicemi


Branky


12

Fotbalisté Rokytnice si v zápase s Třebelovicemi připsali výhru 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

 Domácí tým zahrozil hned v 1. minutě. Z levé strany hřiště poslal Hakl do pokutového území balón, který si našel Hronek a dostal jej do sítě. Bohužel pro rokytnické fanoušky gól neplatil z důvodu ofsajdového postavení nahrávajícího hráče. Do šance se vzápětí dostali i hosté, Mácův nájezd ale skvěle zneškodnil gólman Hobza. Na druhé straně hřiště se sám na gólmana z pravé strany řítil M. Bartejs, mířil však pouze do rukavic připraveného Nesiby. Diváci sledovali vyrovnané utkání, nicméně do kabin šli s úsměvem domácí fotbalisté. Ve 39. minutě poslal Vahil’a skvělou přihrávkou do šance nabíhajícího M. Bartejse, který udělal kličku gólmanovi a zakončil do prázdné brány.

 

 

Domácí si výhru pohlídali

 Druhé dějství utkání přineslo opět vyrovnaný fotbal, bez větší vyložené šance. Hostující tým se mezi 60. a 70. minutou hnal za vyrovnáním a hrozil především ze série rohových kopů, domácí defenziva ale byla vždy připravená a nedala hráčům v červených dresech větší šanci na vstřelení branky. Fotbalisté 1.SK po bojovném výkonu udrželi své vedení a v 73. minutě přišel druhý gól do Nesibovy sítě. Po Štorkově vyvezení balónu převzal na polovině hřiště míč Benáček a přesným pasem vyslal do úniku Hronka, ten však ještě nahrával před prázdnou bránu střídajícímu dorostenci O. Bartejsovi a Rokytnice vedla 2:0. Domácí svého soupeře již do šance nepustili, kontrolovali hru a dvoubrankové vedení zůstalo až do závěrečného hvizdu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Domácí byli téměř celý zapas lepší, aktivnější a důraznější a přesní v koncovce. Dostali se ke třem střelám na naši branku a dvě proměnily. My jsme naopak domácího brankáře vůbec neohrozili a tak si domácí zaslouženě připsali tři body.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - P. Hronek [-] (83. O. Vacek [-] ) , M. Štork [-] (83. T. Barák [-] ) , M. Vahila [-] (74. F. Štork [-] ) , M. Bartejs [-] , J. Bartejs [-] , M. Štork [-] , M. Benáček [-] , J. Hakl [-] (71. O. Bartejs [-] ) , P. Svoboda [-] , R. Šoukal [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] , O. Jurka [-] , J. Sedláček [-] (84. D. Janíček [-] ) , R. Jurka [-] , S. Michal [-] , K. Tesař [-] (78. O. Kemsa [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] , M. Máca [-]

ŽK: 39. M. Štork , 61. J. Hakl - 89. M. Máca .
Hráči zápasu: M. Bartejs .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - SVOBODA Vladimír, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Z Rokytnice se body nevozí. V tomto utkání zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích