P. Mareš 7.
J. Kubík 63. (p.)
2:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cerekvický Benda opět přispěl k výhře dvougólovým zápisem a s týmem si z Ústrašína odvážejí tři body


Branky


7. P. Mareš , 63. J. Kubík (p.) - 5. M. Kůta , 12. P. Benda , 18. P. Benda , 85. L. Houdek
9

Poslední kolo podzimní části nás zavedlo také do Ústrašína, kde domácí hostili Horní Cerekev. Domácím se v minulém kole po devíti zápasech povedlo prorazit a porazili Tatran 5:1. Hosté po domluvě s Pacovem zápas odložili na jaro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas odstartoval gól Kůty

Již od počátku utkání se více na balónu drželi hosté. Už v 5. minutě se propadnutého míče za domácí obranu ujal hostující Kůta, který obešel brankáře a zakončil k pravé tyči. Domácí ihned zareagovali a za dvě minuty již bylo srovnáno. Z rohového kopu Kubisky na zadní tyči Mareš hlavou srovnal skóre. Poté, co se ale míč dostal k hostujícímu Bendovi, se ocitli domácí v ohrožení. Ve 12. minutě obehrál dva bránící hráče a pálil do šibenice. Rázem se dostala do vedení opět Horní Cerekev. Za dalších šest minut se prosadil opět kanonýr Benda, dostal se k míči a po samostatném úniku nezadržitelně zakončil. Hosté se do šancí v prvním poločase dostali mnohokrát, ale s těmi si poradil domácí brankář Rohovec. Do kabin odcházela Horní Cerekev s dvougólovým náskokem.

Druhou půli domácí pouze snížili stav pokutovým kopem

Nasazení hostů do utkání bylo znatelné již v prvním poločase, ve druhém tomu nebylo jinak. Ústrašín opět hrozil z rohových kopů a standardek. Gólu se dočkali v druhé půli jako první. V 63. minutě hostující obránce ve skluzu trefil míč rukou a rozhodčí odpískal pokutový kop. Toho se ujal domácí Kubík, jenž pálil do levé šibenice a brankář neměl šanci. Domácí tak snížili na 2:3 a vyskytla se naděje zápas alespoň srovnat. To odmítl pět minut před koncem utkání Houdek, který utekl po pravé lajně a jeho centr propadl do branky. Horní Cerekev si odvezla z Ústrašína zasloužené tři body a na konci podzimní části obsadila druhou příčku tabulky.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - V. Poberezhnyk [-] (46. O. Hisem [-] ) , J. Morava [-] , V. Šmíd [-] , J. Kubík [-] , T. Kubiska [-] , P. Mareš [-] (25. I. Fliak [-] ) , P. Nápravník [-] , R. Popelka [-] , Š. Tůma [-] , D. Starý [-] (85. S. Hrbek [-] )

SK Horní Cerekev
T. Podařil [-] , J. Serbus [-] (66. J. Kasal [-] ) , P. Benda [-] , J. Havel [-] , L. Houdek [-] , L. Suchý [-] (50. M. Kubík [-] ) , M. Kůta [-] , M. Brada [-] , P. Chadim [-] (72. J. Plachý [-] ) , M. Šimák [-] , A. Bečica [-]

ŽK: 85. P. Nápravník , 90. Š. Tůma - 44. M. Šimák , 47. P. Chadim .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KREJČŮ David - KUČERA Jakub, CVEKL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 17:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 09:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 21:57
Matěj Hovorka

Expert: Martin Jelínek
Tip experta: výhra hostů

Horní Cerekev by si měla odvézt tři body domu. Ústrašín by jim neměl dělat problém.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:19

Tip: výhra domácích