2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 10:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suverénní Slovan opět získal tři body


Branky


9

V posledním kole OP Poutník ligy uvítal Slovan na své půdě Jiřice. Zatímco hosté v minulém kole remízovali s Žirovnicí B, domácí jednoznačně vyhráli v Černovicích 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nespočet střel gólové zakončení nepřineslo

V prvním poločase se dostávali více do šancí domácí. První tutovou šanci měl domácí Měkuta, ale zcela odkrytou branku z deseti metrů přestřelil. Jako by to byla ukázka střelecké nemohoucnosti Kamenice, která pokračovala po celý zápas. V další možnosti pak domácí mířili mimo branku. I hosté se dostali ke dvěma nebezpečným střelám. Jedna skončila na brankáři Přívratském, druhá pak mimo branku. Na druhé straně mířil mimo branku Joza. Chvíli na to postupoval Jačo sám na brankáře, ale gól to nepřineslo. Poté kopala Kamenice první penaltu, Housera ale vychytal Zabloudil. Chvíli poté trefili domácí brankovou konstrukci. V závěru poločasu pak mířil Měkuta mimo branku. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Vyrovnané utkání rozhodl kanonýr Joza

Ve druhém poločase tlak Kamenice zesílil, ale střelecká nemohoucnost pokračovala. Hosté to dokázali potrestat, když Sadský utekl obraně a následně prostřelil Přívratského. O pět minut později bylo vyrovnáno, když se prosadil z pokutového kopu domácí kapitán Macháček. Další dvě možnosti domácích pak skončily mimo branku. Ani brejk na druhé straně brankou neskončil. Patnáct minut před koncem kopala Kamenice třetí penaltu, ale Macháček poslal míč do břevna. Střeleckou nemohoucnost domácích pak protrhnul dvanáct minut před koncem Joza, který prostřelil brankáře Zabloudila. Závěr zápasu se odehrával na polovině hostů, ale další branku to již nepřineslo. Tři body tak zůstaly v Kamenici.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): V sobotu to bylo dopředu jedno velké trápení. Místo toho abychom zápas rozhodli dříve, jsme v zakončení selhávali. Nakonec jsme museli obracet skóre, což se podařilo. Zápas jsme si zkomplikovali sami, přesto jsme vyhráli. Celkově musíme být spokojeni s podzimem.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přívratský [-] - O. Vacovský [-] (67. P. Kutílek [-] ) , O. Šuranský [-] , J. Houser [-] , J. Pfaur [-] - P. Macháček [-] , Š. Jačo [-] , R. Pelc [-] (46. L. Hadač [-] ) , J. Ira [-] - O. Joza [-] , R. Měkuta [-] (81. P. Klusáček [-] ) -

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - J. Vincenc [-] , D. Vincenc [-] , P. Příhoda [-] , J. Plaček [-] (69. J. Mihulka [-] ) , M. Sadský [-] (80. O. Beránek [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Jirků [-] , P. Novák [-] (73. V. Křepinský [-] ) , M. Jelínek [-] (69. J. Řezáč [-] ) , V. Zach [-] (73. M. Novák [-] )

ŽK: 30. P. Příhoda , 66. J. Vincenc . ČK: 75. M. Novák , 89. V. Křepinský .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BURZA Milan - ŠTANGL Josef (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 18:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 17:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 09:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 21:57
Matěj Hovorka

Expert: Martin Jelínek
Tip experta: výhra hostů

Domácí budou mít motivaci udržet si první místo a tak to pro Jiřice nebude vůbec jednoduché.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:19

Tip: výhra hostů