2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel mezi favority soutěže skončil remízou


Branky


13

7. kolo Poutník ligy přineslo zajímavé výsledky. Utkání mezi Horní Cerekví a Kamenicí nad Lipou skončilo remízou. Na první příčce se tak stále drží SK Horní Cerekev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyzněla lépe pro domácí

Utkání začalo v solidním tempu. Týmy se dostávaly k vápnu, ale obrany působily kompaktně a dokázaly zastavovat útočné akce soupeře. V patnácté minutě se po rohovém kopu dostal k míči za vápnem Jaroslav Houser, následnou střelu, pak protečoval Macháček přesně k tyči a domácí šli do vedení. Na druhé straně mířil Houdek mimo branku. V pětadvacáté minutě pak mířil domácí Dvořák do tyče. Dvoubrankové vedení Kamenice zařídil Joza, který uklidil do sítě vypadnutý balon z náruče brankáře Chadima. Snížit mohl Serbus, avšak jeho nebezpečnou střelu zablokoval domácí stoper Houser. Poté mohla jít Kamenice do tříbrankového vedení, po pěkné kombinaci se domácím do sítě zakončit míč nepodařilo. Čtyři minuty před poločasem hosté snížili, když centr, který nevypadal nijak nebezpečně, usměrnil nohou do vlastní branky Klusáček. 

Ve druhé části uhráli hosté remízu

Ve druhém poločase se hosté snažili dostat do kompaktní obrany domácích. Naopak Kamenice, sázela na rychlý přechod, který přinášel několik zajímavých přečíslení. Obě mužstva mohla vsítit branku, ale na ní se čekalo až do šedesáté deváté minuty, když se prosadil střelou k tyči Houdek. Poslední dvacetiminutovka přinesla několik zajímavých akcí. Nejblíže k brance, měl za domácí Joza a o pár minut později pak Jačo. Za hosty se snažil o střelbu Houdek. Další branka ale již nepadla. V souboji týmů ze špičky soutěže, se tak nakonec zrodila remíza.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč Kamenice nad Lipou B): Zápas jsme odmakali a dokázali plnit i taktické pokyny. Proti nám stál kvalitní soupeř. Trochu nás trápily zdravotní komplikace, i přes které se hráči kousli a zápas odehráli. Zápas jsme dobře rozehráli a škoda obdržené branky před poločasem. Ve druhém poločase jsme nedokázali dotáhnout do sítě několik přečíslení a to nás nakonec stálo výhru. Neprohráli jsme, to bylo hlavní. Ale v kontextu zápasu možná škoda, že jsme nevyhráli.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - L. Hadač [-] (89. V. Filípek [-] ) , J. Pfaur [-] (66. R. Pelc [-] ) , J. Houser [-] , P. Klusáček [-] - P. Macháček [-] (81. J. Hojer [-] ) , O. Vacovský [-] (81. M. Vitků [-] ) , Š. Jačo [-] , J. Ira [-] - O. Joza [-] , M. Dvořák [-] (46. P. Kutílek [-] ) -

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Kasal [-] , J. Serbus [-] , J. Havel [-] , L. Houdek [-] , L. Suchý [-] , M. Kůta [-] , M. Brada [-] (46. Š. Filsoch [-] ) , P. Chadim [-] , M. Šimák [-] , A. Bečica [-]

ŽK: 58. A. Bečica , 77. Š. Filsoch .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUČERA Jakub - , OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Jaroslav Přibyl
Tip experta: remíza

Souboj o čelo tabulky skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hodně zajímavý zápas. Souboj týmů ze špičky tabulky bude šlágrem aktuálního kola. Vítězně z něj těsně vyjdou hosté ale bude to hodně těsné.

Tip: výhra hostů