5:3
(3:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítěze odhalilo druhé dějství


Branky


18. R. Pěnka , 19. J. Vlach , 23. T. Kmeťo (p.) , 47. T. Kmeťo , 77. O. Hodina - 8. T. Obranec , 21. T. Obranec (p.) , 26. Z. Káva
13

V 7. kole OP Poutník ligy se odehrál duel na černovické půdě mezi domácím A-týmem a Tatranem Červenou Řečicí A. Domácí chtěli odčinit prohru s Obrataní. Hostujícímu Tatranu se v podzimní části stále nepodařilo vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla nerozhodný stav

Zápas mezi Černovicemi a Červenou Řečicí byl zpočátku vyrovnaný. Domácí byli odhodláni odčinit prohru s Obrataní. Již v 8. minutě se z brejkové situace prosadil hostující kanonýr Obranec. Černovice se po gólu ujali míče a v 18. minutě srovnali poté, co domácí Pěnka u lajny zpracovával míč a z úhlu se prosadil těsně pod břevno. Po rozehrávce se před brankou hostí odehrála další gólová akce. Po chybě řečického stopera se balonu ujal Vlach, který nechyboval. Hned dvě minuty poté po faulu ve vápně rozhodčí odpískal penaltu, které se ujal hostující Obranec a opět neminul. Pokutový kop diváci mohli sledovat na obou stranách hřiště. Ve 23. minutě penaltu neminul domácí Kmeťo. Do konce poločasu srovnal výsledek na 3:3 hostující Káva.

Druhý poločas se prosadili pouze domácí

Druhou půli odstartoval přímý kop domácích, kterého se ujal Kmeťo. Míč se do branky odrazil od domácího obránce a černovičtí se mohli radovat. Poslední gól zápasu vstřelil v 77. minutě Hodina, který svou individuální akcí dokázal projít hřiště a poslal míč těsně kolem brankáře do branky. Domácí tak radostně odcházeli ze hřiště s výhrou 5:3.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - L. Pěnka [-] , J. Vlach [-] , J. Hromadník [-] , R. Kubů [-] (87. J. Michálek [-] ) , O. Hodina [-] (77. F. Vondráček [-] ) , D. Hora [-] , T. Kmeťo [-] , T. Kohout [-] , J. Kos [-] , R. Pěnka [-] (77. T. Pravda [-] )

TJ Tatran Červená Řečice
J. Krejčí [-] - T. Obranec [-] , V. Pulda [-] , T. Dohnal [-] (29. A. Sabriev [-] ) , J. Duchan [-] , D. Krajhanzl [-] , O. Plachý [-] , D. Roubal [-] , J. Dýnek [-] , O. Kubíček [-] , Z. Káva [-] (66. B. Staněk [-] )

ŽK: 49. T. Kmeťo , 65. D. Hora - 47. O. Kubíček , 62. T. Obranec , 66. O. Plachý , 87. D. Krajhanzl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BURZA Milan - VOŠAHLÍK Karel (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Jaroslav Přibyl
Tip experta: výhra domácích

Černovice budou chtít doma odčinit prohru v Obratani.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Velikým zklamáním jsou pro mě letos výkony obou týmů. Domácím odešlo hodně hráčů, nehraje ani kapitán Paclík. Uvidíme v jakém složení dorazí hosté, pokud přijedou kompletní mohli by i pomýšlet na body.

Tip: výhra domácích