0:2
(0:1)
38. J. Vincenc
88. J. Plaček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřicím se podařilo vyhrát nad dosavadním vládcem tabulky


Branky


38. J. Vincenc , 88. J. Plaček (p.)
15

V 6. kole se odehrál duel mezi Čejovem a Jiřicemi. Domácí doposud neprohráli jediný zápas a drželi se na první příčce tabulky. Hosté v minulém kole podlehli Horní Cerekvi a přijeli do Čejova prohru odčinit, což se jim také povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení započal dorážkou z rohového kopu Vincenc

Začátek utkání se aktivita projevila na domácí straně, čejovští jako obvykle nastoupili na hřiště s odhodláním vyhrát další zápas na své půdě. Již ve 2. minutě se naskytla šance J. Žáčka, který nastřelil tyč. Jako první se ale nakonec prosadili hosté, a to až ve 38. minutě. Z rohového kopu se v závaru na malém vápně a po odražení dostal míč k J. Vincenci, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Do kabin se odcházelo za stavu 0:1.

Dvě červené karty za poločas, Plačkova proměněná penalta

Druhý poločas odstartovala červená karta pro L. Moravce, který se v 56. minutě za surový faul poroučel do sprch. Zápas pokračoval ve velmi vyhroceném módu, k vidění bylo mnoho tvrdých soubojů a sporných momentů. K jednomu z nich došlo v polovině druhého dějství, kdy domácím nebyl uznán gól po údajném ofsajdu. Čejov měl značnou převahu i s deseti hráči v poli, ale několikrát si vylámal zuby na výborném brankaři hostí. Tečku utkání napsal pokutový kop, který nařídil rozhodčí v 88. minutě po jasném faulu O. Doležala. Ten musel také opustit bojiště, protože viděl podruhé žlutou kartu. Penaltu proměnil J. Plaček a Jiřice si vezou překvapivé, leč zasloužené body za vítězství 0:2.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - T. Doležal [-] , L. Moravec [-] , O. Doležal [-] , A. Apiján [-] , P. Doubek [-] (58. J. Hložek [-] ) , E. Nerhesh [-] , D. Rážek [-] , J. Žáček [-] , P. Moravec [-] , O. Beneš [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - M. Jelínek [-] (89. J. Čermák [-] ) , J. Plaček [-] , V. Křepinský [-] (46. J. Mihulka [-] ) , P. Příhoda [-] (89. J. Řezáč [-] ) , J. Dvořák [-] , R. Čepl [-] , V. Zach [-] , J. Vincenc [-] , M. Sadský [-] , P. Novák [-]

ŽK: 22. E. Nerhesh , 56. D. Rážek , 77. O. Doležal - 42. J. Plaček , 48. M. Jelínek , 56. P. Příhoda , 60. V. Zach , 65. P. Novák . ČK: 56. L. Moravec , 88. O. Doležal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - KUČERA Jakub, CYMOREK Matyaš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matěj Hovorka

Expert: Daniel Kudrnáč
Tip experta: výhra domácích

Čejov letos ještě neprohrál takže to budou mít Jiřice dost těžké, vidím to na výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Čejov jsem před začátkem tipoval na černého koně soutěže. Domácí ještě neprohráli a v souboji s nedalekými Jiřicemi to nebude jinak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích