Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov se stále drží na prvním místě v tabulce


Branky


9

V 5. kole se v Černovicích odehrál zápas mezi domácím A-týmem a TJ Sokol Čejov. Zatímco tým hostů pokračuje v sérii neporazitelnosti a drží se na první příčce, domácí Černovice se pohybuje v druhé části tabulky. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

Marodkou oslabený domácí tým nezačal nedělní "pouťový" zápas dobře. Již v 11. minutě se hostující hráč ocitl sám před domácím gólmanem, kterého prostřelil ranou k tyči. Domácí tým, podporovaný slušnou diváckou návštěvou, se snažil hrát po zemi a vytvořil si mírnou převahu. Druhou branku utkání ale slavili opět hosté, když po ojedinělé akci ze strany domácí gólman nezadržel přihrávku před brankou, kde už jen doklepával do branky Romaniuk. Domácí však rychle odpověděli brankou Filípka, který využil tlaku domácích a po závaru před brankou Čejova uklidil míč k právě tyči. Hosté ale přišli s rychlou odpovědí, když útočník Rážek na hraně ofsajdu přebral pesnou přihrávku za obranu a zvýšil vedení Čejova.

 

Čejov si výhru v druhém poločase pojistil

Ve druhé polovině domácí zatlačili hosty dobrou kombinační hrou, ze které vyplynul druhý gól domácího Filípka, který po dobré kombinaci obešel ve vápně obránce soupeře a levou nohou prostřelil gólmana. Čejov rychle kontroval gólem Šimka, kterému před branku přímo do běhu namazal Rážek, jenž předtím zpracoval a udržel na noze dlouhý odkop hostů. Tlak domácích v následujících minutách sílil a hosté často zastavovali útoky domácích za cenu faulu. Avšak gólové radosti se již černovičtí nedočkali. Naopak v závěru zápasu se v závaru po rohovém kopu nejlépe zorientoval Žáček a dorážkou zvýšil na konečných 5:2 pro důrazně hrající Čejov. 

 



Sestavy


TJ Sokol Černovice
J. Pekař [-] - L. Pěnka [-] , J. Michálek [-] , J. Hromadník [-] , T. Pravda [-] , O. Hodina [-] , D. Růžička [-] , T. Kmeťo [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-] , J. Filípek [-]

TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - A. Romaniuk [-] , O. Doležal [-] , J. Svoboda [-] , A. Apiján [-] , P. Doubek [-] , E. Nerhesh [-] , D. Rážek [-] , J. Žáček [-] , P. Moravec [-] , O. Beneš [-]

ŽK: 80. J. Filípek - 19. A. Apiján , 56. O. Beneš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - PACLÍK Šimon (N), BENEŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí letos postrádají Štefla a Nowáka, kteří odešli do Pacova. Také Paclík, zatím nehraje a to je citelné oslabení. Čejov odstartoval parádně do soutěže. Má ve svém kádru několik dobrých hráčů a dokážou také přitvrdit hru. Očekávám zajímavé utkání, na které se možná dojedu podívat. Domácí nakonec po boji vyhrají.

Tip: výhra domácích

Čejov zatím neprohrál, tady je však čeká velmi těžké utkání na horké půdě. Já věřím že po velkém boji 3 body zůstanou v Černovicích.

Tip: výhra domácích