Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužené vítězství Obrataně, druhá polovina zápasu patřila domácím


Branky


9

Utkání dvou týmů, které potřebovali bodovat jako sůl, pro sebe získali obrataňští. Ti v minulém kole prohráli o dvě branky v Čejově, borci z Řečice doma schytali nepopulárního bůra od rezervního týmu Speřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina zápasu vítěze nepoznala

Do zápisu o utkání se v sedmé minutě zapsal domácí M. Kudrnáč, který zachoval klid a umístěnou střelou na zadní tyč překonal Duška. Vyrovnání přišlo zanedlouho, ve 14. minutě si do vlastní branky střílený centr srazil Pavelec. O 120 vteřin později už řečičtí vedli, domácí otáleli s odkopem po závaru před brankou a Kajhanzl šikovně vystřelil do protipohybu Vilímka. Poslední slovo si však vzal Tomovič, když po samostatném úniku po pravé straně překvapil hostujícího gólmana prudkou střelou na přední tyč. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Druhý poločas vyzněl jasně pro domácí hráče

Hrálo se převážně na polovině hostů a bylo otázkou času, kdy se to projeví i na výsledku. V 67. minutě Tomovič vyzrál na ofsajdovou past, z druhé vlny převzal míč a v samostatném úniku nedal strážci hostující svatyně šanci. Další radost domácím fanouškům přinesla 70. minuta, kdy po nezištné přihrávce Přibyla skóroval D. Kudrnáč. Stejná dvojice se postarala i o poslední gól Obrataně. V 74. minutě vyrazil Dušek po nepříjemné střele Přibyla míč před sebe. Na blízku byl opět D. Kudrnáč, který si pomohl rychlou kličkou a zavěsil do prázdné brány popáté. Hosté stihli z ojedinělé akce snížit na konečných 5:3, když po rychlé akci udeřil v 89. minutě umístěnou střelou Dohnal.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - O. Pražák [-] , M. Kudrnáč [-] , J. Přibyl [-] , F. Tomovič [-] , L. Vlach [-] (80. M. Zamrzla [-] ) , J. Pavelec [-] , R. Doležal [-] , D. Kudrnáč [-] (85. M. Heřman [-] ) , F. Hovorka [-] (67. M. Vlach [-] ) , L. Menšík [-]

TJ Tatran Červená Řečice
L. Duška [-] - T. Obranec [-] (78. S. Sabriev [-] ) , T. Novák [-] (30. T. Dohnal [-] ) , O. Plachý [-] , V. Pulda [-] , J. Duchan [-] , D. Krajhanzl [-] , D. Roubal [-] , O. Kubíček [-] , L. Chvalkovský [-] , Z. Káva [-]

ŽK: 43. O. Pražák - 48. O. Kubíček , 83. L. Chvalkovský . ČK: 90. L. Chvalkovský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: GAPKO Milan - TÁBORA Rudolf (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Střetnou se týmy využívající ve své hře standartní situace, ze kterých jsou nebezpeční. Celkově by se mělo jednat o bojovné utkání. Uvidí se, jak se týmy sejdou a kdo z nich dá první branku. Zkusím těsnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Obrataň má letos kádr pro střed tabulky. Pokud se sejdou domácí v ideálním složení poslední Tatran porazí. Tipuji těsné vítězství domácího celku.