6:1
(3:1)
5. Z. Rybčák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 12:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan na domácí půdě zvítězil 6:1


Branky


18. P. Macháček , 29. J. Pfaur , 31. Š. Jačo , 78. O. Joza , 85. J. Hojer , 89. M. Strašík - 5. Z. Rybčák (p.)
10

V 5. kole OP Pelhřimov se utkal Slovan Kamenice na domácí půdě s Pacovem B. Hosty poslal do vedení již v 5. minutě Rybčák, ale byl to jediný gól, který ze strany hostů padl. Domácí se prosadili rovnou šestkrát. Slovan si tak zaslouženě připisuje 3 body a hosté si odváží prohru. V příštím kole se Pacov doma utká se Speřicemi a Kamenice nad Lipou odehraje zápas s předposledním týmem tabulky - Ústrašínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rybčák proměnil již v 5. minutě

Utkání proběhlo na umělé trávě, což oba týmy moc nepotěšilo. V úvodu utkání, domácí nepřesně přihrávali a tak byl aktivnější Pacov. Hosté šli do vedení, když se z přímého kopu z 25 metrů trefil k tyči Rybčák. Kamenice se poté nastartovala a byla pohyblivější než soupeř. Hosté přežili dvě možnosti domácích. V osmnácté minutě se ale po centru Iry dostal k míči Macháček a míč následně uklidil do sítě. Aktivnější Kamenice se tlačila za vedením. To nakonec přišlo v devětadvacáté minutě, kdy se střelou ve vápně prosadil Pfaur. O chvíli později se po přihrávkách mezi Macháčkem a Měkutou dostal k míči Jačo a ten vstřelil třetí branku Kamenice. Kamenice byla aktivnější, ale do poločasu se již skóre neměnilo. 

Zbývající tři branky připsala Kamenice v posledních dvaceti minutách

Po změně stran šla úroveň zápasu o něco dolů. Kamenice měla zápas ve svých rukách, ale zároveň se začala na umělce trápit v rozehrávce. Hosty vychytal v jedné přiležitosti domácí Mifka. Na druhé straně domácí stříleli mimo branku nebo pokusy chytil hostující brankář Švec. Definitivní rozhodnutí pro domácí pak přinesl dvanáct minut před koncem Joza, který vstřelil čtvrtou branku domácích. O pár minut později, se po pěkné zpětné přihrávce od Měkuty, prosadil střídající Hojer. Tečku za zápasem pak udělal domácí veterán Martin Strašík, který uklidil míč do sítě. Kamenice si tak po výhře 6:1 připsala zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Chvilku nám to trvalo, než jsme se do zápasu dostali. Poté jsme soupeře přehrávali. Byli jsme lepším týmem a výhru jsme si zasloužili. Přesto nejsem úplně spokojen. Pokazili jsme řadu přihrávek. To je třeba do dalších zápasů zlepšit.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - L. Hadač [-] (78. P. Klusáček [-] ) , O. Šuranský [-] , J. Tětiva [-] , J. Pfaur [-] - Š. Jačo [-] , P. Macháček [-] (81. V. Filípek [-] ) , O. Vacovský [-] (67. J. Houser [-] ) , J. Ira [-] (81. J. Hojer [-] ) - O. Joza [-] (78. M. Strašík [-] ) , R. Měkuta [-] -

TJ Slavoj Pacov B
J. Švec [-] - Z. Rybčák [-] , O. Svoboda [-] , E. Mareš [-] (46. J. Másilka [-] ) , J. Poduška [-] , M. Mička [-] , J. Přibyl [-] (71. P. Petrů [-] ) , J. Pražák [-] (63. A. Tenkl [-] ) , T. Lhotský [-] , J. Rathouský [-] , M. Pučálek [-]

ŽK: 25. O. Šuranský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUČERA Jakub - MACHÁČEK David (N), MLÁDEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pacov obměnil trochu kádr v mužích. Celkově se jim tam fotbal zvedá. Nejenom z toho důvodu, nás nečeká jednoduchý zápas. My se budeme snažit hrát náš fotbal abychom potěšili fanoušky. Cílem bude si doma připsat tři body.

14. 9. 2022 06:56
Klukům věřím.Měli minulé kolo volné tak budou nabuzení.

Tip: výhra hostů

Velmi těžké utkání pro naši rezervu.Kamenická rezerva letos patří k favoritům soutěže. Přesto klukům věřím.

Tip: výhra domácích