2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacov porazil na domácím hřišti Žirovnici B


Branky


11

Ve 4. kole Poutník ligy se na pacovském hřišti odehrál duel mezi domácím Slavojem B a Žirovnicí B. Pacov po dvou prohrách v úvodu sezóny obrací výsledky a po výhře v minulém kole tento víkend znovu vítězí. Žirovnici se stále nepodařilo vyhrát jediný zápas, šanci mají příští týden v Ústrašíně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení již v 7. minutě Přibyl

První poločas byl Pacov aktivnější, vytvářel si více šancí. V 7. minutě Martin Mička dostal krásnou přihrávku do běhu, kopl přízemní centr do vápna a Dominik Přibyl dával z první góla k tyči. Domácí si vytvářeli mnoho možností, velkou šanci měl Rostislav Flígr, který dostal nahrávku vzduchem a sám před brankářem přestřelil branku. Do šaten se odcházelo za stavu 1:0 pro domácí mužstvo.

Žirovnice se dostávala do šancí, branku se jim však proměnit nepodařilo

Druhá půle se trochu vyrovnala, už i Žirovnice se dostávala do šancí, ale ani jednou nevystřelila na branku. Nejvíce zahrozila z rohových kopů. První roh zneškodnil brankář a druhý roh kopl hostující útočník do břevna. Pacov se také dostával do šancí, Jan Přibyl dostal nahrávku do běhu, ale nedokázal překonat brankáře. Druhá šance se naskytla pro Otu Svobodu, jenž z přímého kopu trefil zeď a z odrazu vystřelil Marcel Pučálek, jehož střelu však brankář vyrazil ven. Před koncem zápasu se o druhou branku postaral střídající Karel Vágner po samostatném úniku. Domácí si ze hřiště odnáší tři body a v příštím kole se utkají v Kamenici nad Lipou s domácím B-týmem. Žirovnice bude moci prohru odčinit na domácí půdě s Ústrašínem.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Švec [-] - D. Přibyl [-] (74. J. Pražák [-] ) , O. Svoboda [-] , J. Přibyl [-] , M. Mička [-] , J. Kučera [-] (62. K. Vágner [-] ) , R. Flígr [-] (83. T. Koranda [-] ) , T. Lhotský [-] (74. J. Poduška [-] ) , J. Pražák [-] (83. A. Tenkl [-] ) , M. Pučálek [-] , J. Rathouský [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - D. Bezchleba [-] , T. Severa [-] , V. Dufek [-] (46. V. Novotný [-] ) , M. Rušil [-] , J. Semotán [-] (63. J. Pfauser [-] ) , O. Kolář [-] (46. O. Havlů [-] ) , D. Bednář [-] , M. Jirsa [-] , P. Houška [-] , V. Ježek [-]

ŽK: 70. D. Přibyl , 80. K. Vágner - 70. P. Houška , 80. T. Severa .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: Skalák Josef - MLÁDEK Ladislav (N), RYSL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Jiří Švec
Tip experta: výhra domácích

Pokud Pacov předvede stejný výkon jako v Jiřicích, má šanci na vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Navážeme na výhru v Jiřicích a hosty porazíme o dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích