1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Kamenice B stvrdil hattrickem Joza


Branky


25. T. Severa - 18. R. Měkuta , 19. O. Joza , 42. O. Joza , 65. O. Joza , 90. P. Kutílek
9

Žirovnice B se v 1. kole utkala s B-týmem Slovanu Kamenice. Soupeři domácí vůbec nešetřili a odvezli si výhru 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenice v prvním poločase udělila domácím tři branky

V prvním kole nové sezóny proti sobě nastoupily rezervní týmy Žirovnice a Kamenice. První desetiminutovka vyšla o něco lépe domácím. První možnost měli na kopačkách domácí, ale míč skončil mimo branku. Od desáté minuty začala přebírat otěže Kamenice. Aktivní hra nakonec vyústila v zaváhání domácí obrany v osmnácté minutě a Měkuta neměl problém míč dopravit do sítě. Hned o minutu později se po kombinaci Měkuty, Iry a Jozy, prosadil posledně jmenovaný a Kamenice rázem vedla o dvě branky. Chvíli na to měl stoprocentní šanci Joza, avšak tentokrát branku přestřelil. Domácí dostali možnost zahrávat přímý kop v pětadvacáté minutě. Precizně zahraný přímý kop, pak přinesl snížení z kopačky Severy. Ve třicáté minutě přehodil Macháček brankáře Švece, ale míč letící do branky, nakonec vykopl domácí obránce. Na druhé straně vyrazil střelu domácích hostující brankář Přívratský. Kamenice lépe kombinovala a výsledkem toho nakonec byla další branka, kterou vstřelil Joza. V závěru poločase se dral do šance Pfaur, ale jeho pokus byl nakonec zastaven.

Druhý poločas se prosadili už jen hosté

I druhý poločas přinesl podobný obrázek jako první. Kamenice byla aktivnější, ale dlouho se zastřelovala. V šedesáté páté minutě si ale naběhl na dlouhý balon Joza, následně prošel do vápna a střelou na zadní tyč, pak zkompletoval hattrick. Domácí se do možností nedostávali, kromě střely Severy, jenž vyrazil Přívratský na břevno. Naopak Kamenice měla několikrát blízko k brance. Nakonec ale vyšel až pokus v poslední minutě, kdy prostřelil Kutílek brankáře Švece. V prvním utkání sezóny, si tak rezerva Kamenice odvezla zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček: Až na úplný úvod jsme byli v zápase aktivnější. Měli jsme i řadu pohledných akcí. Někdy nám chybělo v útoku více klidu, ale dát venku pět branek je dobrý. Takže jsem celkem spokojen s hrou i výsledkem.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
D. Švec [-] - O. Kolář [-] (70. V. Rušil [-] ) , D. Bezchleba [-] (70. V. Kolář [-] ) , V. Novotný [-] (65. J. Pfauser [-] ) , M. Veselý [-] , T. Severa [-] , J. Metlička [-] , O. Havlů [-] (46. M. Rušil [-] ) , D. Bednář [-] (70. V. Dufek [-] ) , V. Ježek [-] , P. Houška [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přívratský [-] - L. Hadač [-] , O. Šuranský [-] , P. Kumžák [-] , J. Pfaur [-] (52. P. Klusáček [-] ) - P. Macháček [-] , Š. Jačo [-] , O. Vacovský [-] (84. L. Dedera [-] ) , J. Ira [-] (84. M. Vitků [-] ) - R. Měkuta [-] (46. P. Kutílek [-] ) , O. Joza [-] -

ŽK: 15. T. Severa , 20. D. Bednář , 84. V. Kolář .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Obranec Dušan - KOLÁŘ Vojtěch (N), MELZOCH David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů