8:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posilněná Horní Cerekev smetla Tatran 8 trefami


Branky


8. P. Benda , 30. J. Serbus , 42. M. Kůta , 49. J. Serbus , 54. J. Serbus (p.) , 58. L. Chadim (p.) , 60. P. Benda , 72. M. Brada - 16. T. Dohnal
9

Los letošního ročníku proti sobě na úvod postavil domácí Horní Cerekev a hostující Červenou Řečici. Obě mužstva se též na hřišti v Horní Cerekvi potkala na závěr minulého ročníku, Tatran tehdy dokázal H.Cerekev porazit 3:1. Horní Cerekev přes letní pauzu posílil velezkušený Pavel Benda, který bezesporu bude patřit mezi nejlepší hráče Poutník ligy. Tatran dorazil bez svého kanonýra a nejlepšího střelce minulého ročníku Tomáše Obrance a bez své brankařské jedničky Jana Brázdy- na předvedené hře byla absence dvou pilířů loňského Tatranu hodně znát, naopak Horní Cerekev ukázala že letos bude mířit hodně vysoko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cerekev se prosadila v prvním poločase třikrát

K prvnímu mistrovskému utkání sezóny nastoupili fotbalisté Horní Cerekve před domácím publikem proti týmu Červené Řečice. Domácí do zápasu vkročili aktivně a krátce po úvodním hvizdu vyslal Benda do samostatného úniku Houdka. Ten obešel brankáře hostů, ale z velkého úhlu nastřelil pouze tyč. O pár minut později obrana Červené Řečice kapitulovala poprvé. Po centru ze strany se po sérii odrazů nejlépe zorientoval Benda a zavěsil. Následně ten samý hráč z přímého kopu z hranice velkého vápna napálil krásnou ranou spojnici břevna a tyče. Hosté se poté z úvodního náporu domácích oklepali a po sérii rohových kopů potrestali nedůslednost domácí obrany. Proti střele O. Plachého z hranice penaltového puntíku ještě stačil bravurně zasáhnout brankář L. Chadim, proti následné dorážce Dohnala z bezprostřední blízkosti už byl ale bezmocný. Po vyrovnání tedy byli na řadě opět domácí. Jejich rostoucí tlak vyvrcholil ve 30. minutě, kdy se po milimetrově přesném centru Houdka z pravé strany trefil hlavou Serbus. Těsně před poločasem se do samostatného úniku dostal domácí kapitán Kůta a tvrdou střelou pod břevno zvýšil na 3:1.

Dva pokutové kopy proměnili Serbus i brankář Chadim

Druhý poločas odstartovala Horní Cerekev drtivým náporem. Ve 49. minutě našel další přesný centr zprava J. Serbus, který svým dělovým volejem nedal Duškovi šanci. V minutě 55. dokázala hostující obrana zastavit Bendu pronikajícího do velkého vápna pouze za pomoci nedovoleného zákroku a k následnému pokutovému kopu se postavil domácí veterán Serbus, který i s trochou štěstí zkompletoval hattrick. O pár chvil později bylo pro hosty ještě hůře. Po dalším drzém průniku domácích do velkého čtverce byl faulován Houdek. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil gólman L. Chadim. V 60. minutě přeloboval chybujícího brankáře hostů agilní Benda a zvýšil už na 7:1. Poslední branku utkání zaznamenal v 72. minutě i sváteční střelec M. Brada , jenž tečovanou střelou zpoza šestnáctky propálil nešťastného strážce hostující svatyně. Horní Cerekev tak na úvod ročníku deklasovala bezzubou Červenou Řečici 8:1.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Martin Brada (hráč SK Horní Cerekev): Úvodní duel sezóny jsme zvládli na výbornou a jindy nepříjemnému soupeři jsme uštědřili debakl. Červená Řečice bez zraněného kanonýra Obrance neměla šanci.




Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Chadim [-] (74. O. Válek [-] ) , J. Plachý [-] , M. Kubík [-] (68. Š. Filsoch [-] ) , M. Kůta [-] , A. Bečica [-] , J. Serbus [-] (72. J. Šimek [-] ) , L. Houdek [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , P. Benda [-]

TJ Tatran Červená Řečice
L. Duška [-] - T. Dohnal [-] - V. Pulda [-] (49. T. Novák [-] ) , O. Plachý [-] (75. P. Stašák [-] ) , O. Kubíček [-] , D. Krajhanzl [-] , J. Keller [-] (58. B. Staněk [-] ) , Z. Káva [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] , J. Duchan [-]

ŽK: 69. A. Bečica - 11. Z. Káva , 60. J. Dýnek .
Hráči zápasu: J. Serbus .
Místo: Horní Cerekev. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Burza Milan - OŠANEC Jan (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích