Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 15:00

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň vstoupila do sezóny výhrou nad Pacovem


9

1. kolo podzimní části sezóny se odehrálo na obrataňské půdě. Po dlouhé době na hřiště nastoupila posila domácích, Aleš Vysiblo, který se dostal k pěkným střelám a dokonce k jednomu gólu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrataň šla do vedení již v 7. minutě

1. kolo nové sezóny se hrálo v Obratani. Domácí byli rozhodnuti první zápas vyhrát. Začali aktivně již od začátku, v 7. minutě Vysiblo donutil brankáře opustit brankoviště svou střelou, toho využil D. Kudrnáč a odražený míč poslal do brány i přes bránícího obránce. Hned dvě minuty nato se Vysiblo prosadil téměř z půli hřiště. Domácí tak už v 9. minutě vedli 2:0 nad sousedním Pacovem.

 

Hosté si to nenechali líbit a razantní střelou Podušky snížili na 2:1. Domácí sázeli na dlouhé nakopávané balóny, které se ne vždy podařilo zavěsit do brány. P. Kudrnáčovi se to povedlo křížem poslat na Tomoviče, který ostrou střelou poslal míč k tyči. Ještě před poločasovou pauzou se znovu prosadil D. Kudrnáč, který si poradil s pacovskou obranou i brankářem.

 

Pacov neproměnil penaltu

Druhá půle začala faulem M. Kudrnáče ve vápně. Byla odpískána penalta. Té se ujal Podolský, který vystřelil míč do středu, avšak zkušený obrataňský brankář Vilímek odrazil střelu z brány ven. Neproměněnou penaltu napravil Rybčák silnou střelou z velkého vápna i přes obrataňskou obranu.

 

Vypadalo to na jasnou výhru 4:2 pro Obrataň, ale v 89. minutě se Rybčák trefil znovu ze stejného místa. Bylo rozhodnuto! Obrataň zvítězila v 1. kole nad Pacovem B 4:3.

 

Autor reportáže: Matěj Hovorka



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
Petr Kudrnáč, hráč: Myslím si, že jsme odehráli super zápas a tři body se na začátku sezóny hodí. Možná, kdyby soupeř proměnil penaltu, bylo by to větší drama, ale určitě jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Vlach [-] (59. M. Plášil [-] ) , L. Menšík [-] , P. Kudrnáč [-] (59. M. Vesecký [-] ) , A. Vysiblo [-] , R. Doležal [-] (83. A. Pařil [-] ) , J. Pavelec [-] , D. Kudrnáč [-] , F. Tomovič [-] (76. M. Zamrzla [-] ) , L. Vlach [-] (76. M. Heřman [-] ) , M. Kudrnáč [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Švec [-] , D. Přibyl [-] (84. L. Strnad [-] ) - J. Pražák [-] , Z. Rybčák [-] , O. Svoboda [-] , P. Petrů [-] (46. D. Podolský [-] ) , J. Přibyl [-] , J. Másilka [-] (46. A. Tenkl [-] ) , J. Rathouský [-] , J. Pražák [-] (46. . Csévar [-] ) , J. Poduška [-] (59. M. Jiříček [-] )

ŽK: 78. R. Doležal .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 163. Rozhodčí: Švehla Marek - PODOBA Tomáš, BOUZ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích