3:1
(2:1)
34. O. Mráz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loděnice prohrály v Sedlčanech


Branky


5. M. Havel , 26. P. Chlasták , 85. D. Pudil (p.) - 34. O. Mráz
0

Hostující Loděnice se šesti body byly oproti B-týmu Sedlčan favoritem, což naznačil také loděnický záožník Ondřej Mráz ve čtvrtečním ExpertTipu, kdy věřil ve výhru svého celku 3:1. Skóre sice trefil, ale k jeho zklamání títo poměrem zvítězili domácí, kteří se dotáhli Loděnicím na rozdíl bodu, díky čemuž jsou o pouhé místo za nimi na deváté pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loděnické nedorozumění

Zápas odstartoval obvyklým tempem, kdy se oba týmy snažily dostat míč i za cenu nákopů co nejvíce dopředu. Jeden z takovýchto nákopů domácích se uchytil již v páté minutě, kdy se nepohodli dva hostující stopeři při hlavičce. První nečekaně sklonil před míčem hlavu, což nečekal ani jeho spoluhráč a kapitán domácích Martin Havel reagoval gólovou střelou. I po vstřeleném gólu měli převahu spíše domácí, ale stejně jako hosté si vyložené šance nevytvářeli, dokud znenadání nezvýšil na 2:0 útočník Petr Chlasták. Loděnicím již teklo do bot, nemohly dopustit, aby se náskok soupeře zvyšoval nadále podobným tempem. Ve 34. miutě dostal zápas dramatický prvek, když si mezi dvěma stopery posunul míč Ondřej Mráz a stáhl na 2:1. Za tohoto stavu se šlo do šaten, samozřejmě s větší spokojeností domácích.

Závěrečná penalta

Ve druhém poločase přicházela postupně střídání na obou strnách, hru oživilo střídání záložního Svárovského za obránce Žižku v dresu Loděnic. Ty si vytvořily dvě velké šance, ze kterých příliš nevytěžily a dále se snažily o vyrovnání, které se zdálo být nadosah. Jejich tlak však přicházel vniveč a po zákroku ve vápně měli pět minut před koncem navíc domácí penaltu, kterou proměnil obránce Dušan Pudil. Podle několika hráčů i přítomných fanoušků hrál obránce Loděnic míč a soupeř přes něj sám přepadl, ale takovéto dohady provází téměř každý pokutový kop. Během zbývajících pěti minut již nedokázaly hosté s výsledkem nic udělat a odjížděli domů zklamaní.



Ohlasy k zápasu



AFK Loděnice
Ondřej Mráz: Záložník Loděnic Ondřej Mráz nebyl s výsledkem svého týmu spokojený: "Očekával jsem výhru, ale nedařilo se nám proměňovat šance, dvě tutovky jsme měli ve druhém poločase. Domácí byli rychlejší a v první půli nás přehráli. Nakonec si pojistili vedení spornou penaltou, ale i bez ní bychom již zápas nejspíše neotočili. V příštím kole se určitě pokusíme předvést lepší hru a získat tři body."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany B
L. Mošnička [-] - M. Ségl [-] , F. Šťovíček [-] (88. T. Brotánek [-] ) , D. Pudil [-] , J. Dvořák [-] - M. Chlasták [-] , J. Čejda [-] , J. Repetný [-] , J. Čížek [-] (69. M. Čermák [-] ) - P. Chlasták [-] (84. R. Strnad [-] ) , M. Havel [-] (60. L. Vrbický [-] )

AFK Loděnice
V. Sklenář [-] - J. Majer [-] , R. Žižka [-] (62. J. Svárovský [-] ) , L. Paleček [-] , F. Pospíšil [-] - O. Mráz [-] , J. Křížek [-] , M. Miška [-] , J. Prokop [-] - A. Novák [-] , T. Herejt [-] (33. J. Šmíd [-] )

ŽK: 22. J. Čížek - 25. L. Paleček , 52. M. Miška , 57. F. Pospíšil , 90. J. Majer .
Místo: Tatran Sedlčany. Počet diváků: 126. Rozhodčí: Skřivánková Klára - KUKA Vladimír, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.