M. Davídek 6. (p.)
M. Davídek 81. (p.)
2:1
(1:0)
64. J. Kokštejn (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec si pochybným způsobem udržel první příčku


Branky


6. M. Davídek (p.) , 81. M. Davídek (p.) - 64. J. Kokštejn (p.)
0

Do Sedlece přijel výběr Dalekých Dušník. Jednalo se o utkání mezi aktuálně prvním a druhým celkem tabulky. Šlágr kola přišlo sledovat přes 200 diváků a především hostují fanoušci nevyčerpatelně povzbuzovali svůj tým po celý zápas. K výhře to nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sporná penalta a několik hraničních postavení mimo hru

Do úvodu nastoupily oba týmy velmi aktivně. Hosté se pokoušeli a kombinaci a kolmé přihrávky. Domácí zvolili jednoduchost a přímočarost, když dlouhými centry hledali krajní záložníky. Hned v úvodu utkání po pravé straně unikal domácí hráč a pokoušel se přihrát před branku soupeře. Skluzem mu v tom zabránil Pavel Krása, míč se ovšem od jeho nohy a od země odrazil do ruky, která podle všech byla v přirozeném pohybu. Rozhodčí byl jiného názoru a odpískal v 6. minutě pokutový kop. Od této situace se začlo přiostřovat. Zejména domácí záložník Marian Prchlík několikrát hrál proti pravidlům, ale sudí Hanák jakoby to přehlížel a nechával hře volný průběh. Toto vyústilo v brutální zákrok tohoto hráče na půlce, kdy v udivení všech rozhodčí ukázal pouze žlutou kartu. Hosté pak byli opticky lepším týmem a snažili se kolmými přihrávkami dostávat do šancí. Několikrát je zastavil praporek pomezního sudího Vyhnala, jehož rozhodnutí často připadala podivná i domácím. Do několika šancí se i přesto dostali Krása i Zahout, ale branku to nepřineslo. Stav po prvním poločase byl lepší pro domácí - 1:0.

Hody v podobě pokutových kopů pokračovaly

V druhém poločase hrály oba týmy otevřený fotbal. Domácí se snažili přidat další branku. Hosté se pak pochopitelně snažili o vyrovnání. To přišlo v 67. minutě, kdy byl pozdě v souboji domácí krajní obránce a v pokutovém území fauloval Kokštejna. Faulovaný hráč a kapitán hostů si postavil míč na značku pokutového kopu a nemýlil se. Hosté se pak pokoušeli o průnikové přihrávky, ale byli to domácí, kteří hrozili hlavně po pravé straně, když Seidel několikrát utekl po lajně a centroval do vápna. Později se skvělým zákrokem blýskl Tomáš Krása, který vytáhl střelu ze střední vzdálenosti mimo tyče. Zápas směřoval k remíze, ale pak přišel nevídaný verdikt pomezního Vyhnala, když v 85. minutě "napověděl", že domácí mají kopat další penaltu. K udivení většiny lidí hlavní rozhodčí skutečně pokutový kop odpískal. Michal Davídek, tak proměnil druhý pokutový kop v zápase a rozhodl o vítězství svého klubu. Třešničkou na dortu bylo střídání domácích o které se hlásili dobré tři minuty. Od 87. minuty se nehrálo, přitom okamžitě po střídání přišel konečný hvizd. Domácí vyhráli 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sedlec-Prčice
Vlastimil Bosák: Hostující fanoušci se nedokázali ovládnout. Zápas byl vyrovnaný. Jsme rádi že jsme vyhráli.

TJ Sokol Daleké Dušníky
Milan Farář: To co dnes předvedl především jeden z asistentů rozhodčího bylo neuvěřitelné. Ovlivnilo to zápas. Naši kluci ze sebe vydali vše.



Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
L. Chylík [-] - M. Nousek [-] , M. Raček [-] , M. Sedláček [-] - R. Hedvík [-] (46. K. Mára [-] ) , R. Seidel [-] (82. D. Kotva [-] ) , T. Pištěk [-] , M. Prchlík [-] , M. Jelen [-] - J. Růzha [-] (46. P. Kobliha [-] ) , M. Davídek [-] (90. Z. Všetečka [-] )

TJ Sokol Daleké Dušníky
T. Krása [-] - V. Soukup [-] , L. Kobík [-] , K. Zahout [-] (85. M. Nováček [-] ) , P. Krása [-] (59. J. Sklenář [-] ) , O. Žáček [-] , J. Kokštejn [-] , J. Slunečko [-] , M. Borodin [-] , A. Švagr [-] , R. Novotný [-]

ŽK: 31. M. Prchlík , 86. T. Pištěk - 44. T. Krása , 44. P. Krása , 90. V. Soukup .
Místo: Sokol Sedlec Prčice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hanák Leoš - VYHNAL Karel, MELNAR Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.