F. Pospíšil 42. (p.)
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit si vybojoval vítězství v druhém poločase


Branky


42. F. Pospíšil (p.) - 53. M. Nousek , 76. M. Prchlík
0

V Loděnicích se konalo klání mezi domácím AFK a lídra soutěže Sedlec - Prčice. Domácí hráči v minulém kole vybojovali bod na půdě Březnice, která zvítězila na penalty. Sedlec si zase v minulém kole upevnil vedení v tabulce, když porazil Daleké Dušníky poměrem 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí soupeře zaskočili

V prvním dějství zápasu domácí Loděnice využívaly svého domácího prostředí a bylo vidět, že na svém hřišti si dovolí více, než na kterémkoli jiném. Možná i proto prvních 45 minut nejen odolávali soupeři, ale také si vytvářeli zajímavé příležitosti. Zápas postupem času nabíral na obrátkách a začlo se přitvrzovat i v osobních soubojích. To spělo i k trestům v podobě žlutých karet. První žluté napomenutí viděl v 33. minutě domácí útočník Ondřej Mráz, jenž v minulém kole figuroval v sestavě kola. O pět minut později se zažlutilo i před zrakem hostujícího Tomáše Pištěka. Vše důležité v první půli vyvrcholilo nařízenou penaltou pro domácí, ke které se v 42. minutě postavil František Pospíšil a nemýlil se. Do kabin se šlo za stavu 1:0.

Dvě vyloučení a obrat

Do druhé půle nastoupily týmy s jasnými cílemi. Domácí se pokusili bojovným způsobem udržet příznivý stav a naopak hosté vrhli vše do útoku. Průběh druhé pětačtyřiceti minutovky se zpočátku zdal podobný úvodu prvního poločasu. Domácí, kteří se koncetrovali přeevším na defenzívu, bránili útokům silného Sedlece. Jenže to vydrželo jen 8 minnut. V 53. minutě přišlo vyrovnání z kopačky hostujícího Milana Nouska. Tento gól opět rozproudil krev především domácím, kteří se nechali snadno vyprovokovávat. Zápas nakonec rozhodl Marián Prchlík, který už je známý svou agresivitou v soubojích. V 74. minutě vyprovokoval domácího kapitána Palečka, jenž do něj bez míče vrazil a od rozhodčího viděl červenou kartu, která byla odůvodněna následovně: "Hrubé nesportovní chování. Násilné vražení rukama do hrudi hráče číslo 4 v nepřerušené hře." Dvě minuty na to přišel další gól. Vstřelil ho právě Prchlík, který svům gólem zařídil další těsnou výhru. Navíc v 93. minutě po strkanici s ním viděl další domácí hráč červenou kartu. Tentokráte po druhé žluté.



Ohlasy k zápasu


AFK Loděnice
Trenér: Nezvládli jsme závěr a zbytečně jsme se nechali vyprovokovat

TJ Sedlec-Prčice
Fanoušek: Jsme jako nezastavitelný stroj. Sbíráme body a vedeme tabulku.



Sestavy


AFK Loděnice
M. Miška [-] - J. Křížek [-] , F. Pospíšil [-] , L. Paleček [-] - J. Šmíd [-] , V. Vaněk [-] , M. Miška [-] , J. Prokop [-] , R. Dóša [-] - O. Mráz [-] , J. Svárovský [-] (82. D. Iliaš [-] )

TJ Sedlec-Prčice
L. Chylík [-] - M. Raček [-] , M. Sedláček [-] , M. Nousek [-] - R. Hedvík [-] , R. Seidel [-] , T. Pištěk [-] , M. Prchlík [-] , M. Jelen [-] - K. Mára [-] (71. Z. Všetečka [-] ) , M. Davídek [-] (90. J. Rataj [-] ) -

ŽK: 33. O. Mráz , 38. F. Pospíšil , 64. M. Miška , 68. J. Prokop , 90. J. Šmíd - 38. T. Pištěk , 68. M. Prchlík , 88. M. Nousek . ČK: 74. L. Paleček , 93. F. Pospíšil .
Místo: Loděnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vácha Lukáš - BURIAN Michal, PAUKNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.