3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany uspěly až na pokutové kopy


Branky


0

V Sedlčanech se chystalo utkání mezi místním "béčkem" a Ševci z Nového Knína. V tomto zápase nás čekala kvalitní bitva. Sedlčany hrají velmi pohledý a přímočarý fotbal, využívají rychlých záložníků na krajích a jsou silní na míči. Ševci disponují podobným herním stylem. V čele kádru stojí hráči jako Vostrý, Foltýn nebo Ducho.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď domácích na úvodní branku

Zápas byl sledován podstatně méně než zápas místního A klubu, na který chodí i tisích fanoušků. Přišlo 80 lidí. Nicméně, kdo přišel neprohloupil. Oba týmy předváděly kvalitní podívanou a spoustu útočných příležitostí. Ani jeden z týmů neměl v úmyslu jen bránit, a tak hned od prvních minut bylo na co koukat. První branka přišla v 19. minutě, kdy se prosadili hosté. Konkrétně to byl Lukáš Vostrý, který překonal brankáře. Radost hostujícího týmu však netrvala dlouho a hned z následující akce domácí vyrovnali. Čtyřiadvacetiletý záložník Jakub Čejda vyrovnal střelou, na kterou brankář nedosáhl. Hra se pak uklidnila a už se nehrálo v takovém tempu a především se myslelo na zadní vrátka, takže další branka v první půli už nepadla. 

Hosté vedli i podruhé. Získali jen bod

Hned v úvodu další půle jsme se dočkali rychlé branky. Trvalo to jen tři minuty a do vedení šli opět hosté. K míči se dostal jeden z těch zkušenějších hráčů Michal Lomoz a nemýlil se - 1:2. Tentokráte od domácích rychlá odpověď nepřišla, ale již několikrát Sedlčany dokázaly vstřelit branku v závěru utkání, a tak se rozhodně nevzdaly a dál bojovali o body. Sedlčanský tým nakonec nemusel ani čekat na závěr zápasu. V 61. bylo opět vyrovnáno. Trefil se Petr Chlasták a čekalo se, jaký vývoj utkání nastane i po druhém vrovnání. Průběh byl pak stejný jako v prvním dějství. Branky už nepadaly a zápas směřoval k pokutovým kopům, protože si oba týmy důkladně střežily mezery v obraně, kterých opradu moc nebylo.

Šťastnější byli domácí

Sedlčany nakonec zvítězili na penalty poměrem 4:2 a získali hřejivý bod navíc. Pro Ševce to bylo jistě zklamání poté, co dvakrát v utkání vedli. Konečný stav zápasu tedy 3:2 po penaltách.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany B
Hráč A týmu Sedlčan: Zápas to byl hodně vyrovnaný. Kluky to vyrovnání stálo hodně úsilí. A penalty.. Prostě jsme byli šťastnější.




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany B
L. Mošnička [-] - V. Sůsa [-] , D. Pudil [-] , M. Ségl [-] - M. Chlasták [-] , M. Sirotek [-] (74. J. Čížek [-] ) , J. Dvořák [-] (72. F. Šťovíček [-] ) , J. Repetný [-] (84. M. Valenta [-] ) , J. Čejda [-] - P. Haas [-] (76. L. Vrbický [-] ) , P. Chlasták [-] (63. M. Havel [-] )

SK Nový Knín
M. Petřík [-] - J. Sekýt [-] , Š. Chlumecký [-] , R. Vlasák [-] , J. Ducho [-] - T. Slezák [-] (46. B. Rákosník [-] ) , P. Foltýn [-] , L. Vostrý [-] , P. Fiala [-] , M. Lomoz [-] - J. Pouček [-]

ŽK: 66. P. Haas , 70. M. Sirotek , 89. J. Čížek - 53. J. Ducho , 72. L. Vostrý , 89. J. Sekýt .
Místo: Tatran Sedlčany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.