M. Davídek 90. (p.)
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit nezvládl svou roli a prohrál na vlastním hřišti


Branky


90. M. Davídek (p.) - 10. R. Šittich , 51. V. Kodera , 70. T. Slavík
0

Utkání jasného lídra soutěže s týmem ze dne tabulky asi každý tipoval, jako jasnou záležitost. Spíše se lidé domnívali o kolik domácí vyhrají než o to, kdo zvítězí. Hosté si ale sáhli až na dno a překvapivě dokázali Sedleci sebrat všechny tři body. Sedlec tak prohrál poprvé na podzim, ale svou příčku na špici tabulky si udržel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříč se srdnatým výkonem ujal vedení

Od zápasu se čakalo jediné a to byla výhra domácích, kteří jsou zatím v soutěži téměř bezchybní a ztratili pouze dva body. Naopak hosté do tohoto zápasu získali jen pár bodů a dnes se určitě nečekalo, že svého soupeře nějak potrápí. Opak byl ale pravdou. Domácí sice určovali tempo hry a vytvářeli si pěkné šance, ale nepodařilo se jim využít a tak hosté využili tohoto zaváhání a se svou šancí naložili gólově. Dobříč tedy vedl v Sedleci o jednu branku. Domácí sice byli lepším týmem, ale jejich produtivita byla nulová. Nejvíce šancí měl místní kanonýr Michal Davídek, ten se však nedokázal ve vápně soupeře dobře zorientovat a skóre do poločasu už nezměnil. Dobříč tedy díky rychlému brejku vedl v Sedleci 0:1.

Hosté nepolevili a zvítězili

Domácí byli po půli opařeni tím, jak hosté bránili a tím, jak nedokázali využívat své šance. Najednou měli více ze hry právě hosté hrající s pocitem, že nemají co ztratit. Tak tomu skutečně bylo a také to přineslo ovoce. Za nedlouho to bylo už 0:2, když se nemýlil jeden z hráčů hostů a brankář Sedlece lovil míč z branky podruhé. Do této situace se dosud lídr tabulky nedostal. Na podzim ještě nikdy 0:2 na svém hřišti neprohrával a nevěděl si rady s tím, jak zápas otočit. Hosté navíc přidali i třetí branku a rozhodli o svém definitivním vítězství. V poslední minutě ještě rozhodčí tradičně odpískal penaltu pro Sedlec, kterou proměnil Michal Davídek a především díky penaltám kraluje tabulce střelců. 



Ohlasy k zápasu



FK Dobříč
funkcionář: Parádní výkon. Jsme jediný, kdo dokázal Sedlec porazit a dokazujeme, že v této soutěži můžeme hrát s každým. Snad se konečně odpoutáme ode dna tabulky.



Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
L. Chylík [-] - R. Hedvík [-] , M. Sedláček [-] , M. Nousek [-] - P. Kobliha [-] (46. Z. Všetečka [-] ) , R. Seidel [-] (46. J. Růzha [-] ) , T. Pištěk [-] , M. Prchlík [-] , M. Jelen [-] , M. Raček [-] (74. P. Müller [-] ) - M. Davídek [-] -

FK Dobříč
T. Hejduk [-] - M. Kotěra [-] , V. Kodera [-] (77. T. Kloubek [-] ) , T. Slavík [-] , P. Caizl [-] , M. Kupka [-] , R. Šittich [-] (90. P. Caizl [-] ) , P. Moučka [-] , P. Hamouz [-] , V. Kadlec [-] , L. Jelínek [-]

ŽK: 24. T. Pištěk , 65. M. Prchlík , 70. M. Jelen , 76. L. Chylík - 17. M. Kupka , 44. R. Šittich .
Místo: Sokol Sedlec Prčice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Novotný Václav - DRÁBEK Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.