Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divišov si opět zastřílel, tentokrát to odnesl Vestec


0

Fotbalisté Divišova během úvodních dvou gól dokázali nastřílet do sítě soupeřů třináct gólů, když v úvodním kole porazil 5:2 Zruč nad Sázavou a nyní si v domácím prostředí vyšlápli na Viktorii Vestec, která si z Benešovska odvezla osmibrankový příděl. Divišov svého soupeře porazil 8:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Hanuš režíroval hladký vstup Divišova do zápasu

Úvodní gól zápasu padl již v šesté minutě, když se přesnou diagonální střelou na vzdálenější tyč prosadil Zdeněk Pekárek. Po necelé čtvrthodiny hry vedli domácí fotbalisté už o dvě branky, když se z dorážky prosadil Martin Vávra. Dominance domácího týmu pokračovala a za nedlouho byl k vidění další góly, když se krásnou diagonální střelou tentokrát prezentoval Jan Vondrák a zužitkoval dobré práce Marka Hanuše.

 

Sám Marek Hanuš sedm minut před koncem prvního poločasu skóroval, když využil fantastického uvolnění svého spoluhráče a počtvrté v zápase rozvlnil síť za brankářem Pavlem Tůmou. Fotbalisté Divišova si během úvodních pětačtyřiceti minut vytvořili čtyřbrankový náskok a před odchodem do šaten bylo prakticky o osudu utkání rozhodnuto.

Po přestávce gólové hody pokračovaly

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe Viktorii Vestec, když se pět minut po přestávce prosadil krásným lobem Richard Kořínek. Domácí hráči ale rychle reagovali a za necelé tři minuty se prosadil Petr Campodonico, který vrátil svému týmu čtyřbrankové vedení. Trvalo to jen pět minut, že se  domácí fanoušci radovali z dalšího gólů, tentokrát po skvělé individuální akci Marka Hanuše.

 

V 68. minutě vstřelili hosté druhý gól, když obrovskou příležitosti nepohrdl Radim Matasýk. Závěr zápasu ale byl opět v režii Divišova, který ještě vstřelil dva góly. Šest minut před koncem se prosadil Marko Lehán a demolici Viktorie Vestec poté dokončil v samotném závěru po skvělém dlouhém pasu vpřed Jan Vondrák a upravil skóre zápasu na konečných 8:2.



Sestavy


TJ JAWA Divišov
J. Burda [-] - M. Vávra [-] , L. Hronek [-] (35. M. Hanuš [-] ) , M. Hanuš [-] (87. J. Blažíček [-] ) , P. Campodonico [-] (60. M. Babický [-] ) , M. Lehán [-] , Z. Pekárek [-] (82. L. Janovský [-] ) , J. Vondrák [-] , T. Macháček [-] (74. L. Svoboda [-] ) , Z. Janovský [-] , J. Jíša [-]

TJ Viktoria Vestec
P. Tůma [-] - J. Kolačný [-] , R. Matysík [-] , M. Novák [-] , J. Novotný [-] , M. Trmal [-] , J. Javůrek [-] (46. Z. Novotný [-] ) , M. Havránek [-] , M. Chaloupka [-] , R. Kořínek [-] (64. D. Pašek [-] ) , M. Janů [-]

ŽK: 83. Z. Janovský , 85. M. Lehán - 57. R. Matysík , 64. M. Havránek , 64. P. Tůma , 81. M. Trmal , 87. J. Novotný .
Hráči zápasu: M. Hanuš , J. Vondrák .
Místo: Jawa Divišov. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Pudil Václav - POSPÍŠIL Miloslav, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.