Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divišov panoval okresní derby, Teplýšovicím nasázel pět gólů


Branky


0

Fotbalisté Divišova zavítali v pátém kole na hřiště Teplýšovic, kde v okresním derby usilovali o ukončení série dvou ligových porážek v řadě, a to se jim podařilo náramně. Divišov uštědřil domácím hráčům pětigólový výprask, na kterém měl obrovský podíl Jan Vondrák, jenž se blýskl hattrickem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divišov sfoukl svého soupeře jako svíčku

Svěřenci trenéra Romana Sedlaříka vstoupili do zápasu skvěle a po necelé čtvrthodině hry se prosadil Zdeněk Pekárek, který vypálil zpoza šestnáctky a míč mezi rukama Jiřího Měsíčka poslal do sítě. Chyba brankáře Teplýšovic ukázala, jakým směrem se zápas bude ubírat. Teplýšovicím se během posledních zápasů příliš nedaří a ani do tohoto zápasu nevykročily správnou nohou.

 

V osmadvacáté minutě se hosté z Divišova radovali z druhého gólu, když Marek Hanuš poslal do úniku Martina Vávru, který v obrovské příležitosti nezaváhal. Za necelé čtyři minuty už to bylo o dvě branky. Poprvé o sobě dal vědět Jan Vondrák, kterého přesnou přihrávkou našel režisér hry Marek Hanuš. Vondrák se vzápětí řítil sám na bránu a vybíhajícího Jiřího Měsíčka překonal krásným lobem.

 

Aby toho nebylo málo, za necelé dvě minuty udeřil Jan Vondrák znovu, když se postavil k rozehrání volného přímého kopu a parádní střelou k tyči nedal Jiřímu Měsíčkovi žádnou šanci. Hra Teplýšovic se po prvním inkasovaném gólu naprosto rozsypala a v rozmezí pouhých šesti minut inkasovali čtyři góly a během přestávky mohli přemýšlet o tom, co se vlastně na hřišti stalo.

Jan Vondrák po přestávce zkompletoval hattrick

Jan Vondrák odehrál společně s Markem Hanušem skvělý zápas, což potvrdil krátce po přestávce, když pouhých sedm minut od výkopu druhého poločasu vstřelil svůj třetí gól a zkompletoval čistý hattrick. Jan Vondrák napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné diagonální střele, která zamířila přesně ke vzdálenější tyči. Zbytek zápasu Divišov v klidu kontroloval a navíc mohl ještě vstřelit gól, když se Zdeněk Pekárek orazítkoval tyč.



Ohlasy k zápasu



TJ JAWA Divišov
Roman Sedlařík (trenér TJ JAWA Divišov): „Zápas byl poměrně vyrovnaný, než brankář Teplýšovic podcenil střelu Zdeňka Pekárkaa a ta se nakonec stala rozhodujícím okamžikem zápasu. Domácí tým měl pouze náznaky šancí, ale do žádné velké příležitosti se nedostal. Naši hráči odvedli skvělou týmovou práci a dali mi krásný dárek k padesátým narozeninám. Podali jsme parádní výkon."



Sestavy


Teplýšovice
J. Měsíček [-] - P. Chomát [-] , Z. Pejša [-] , P. Mládek [-] (46. Š. Průcha [-] ) , J. Nerad [-] , P. Breburda [-] (54. D. Podhorský [-] ) , M. Podhorský [-] , J. Dřízal [-] , D. Král [-] , T. Rosenvald [-] (68. R. Hruška [-] ) , J. Kubálek [-]

TJ JAWA Divišov
J. Hanuš [-] - L. Hronek [-] (73. M. Hanuš [-] ) , M. Hanuš [-] , P. Campodonico [-] (78. F. Šmíd [-] ) , M. Babický [-] (65. L. Svoboda [-] ) , M. Lehán [-] , Z. Pekárek [-] , J. Vondrák [-] , T. Macháček [-] , M. Vávra [-] , Z. Janovský [-]

ŽK: 5. P. Breburda - 25. L. Hronek , 27. T. Macháček , 43. M. Lehán , 87. L. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Hanuš , J. Vondrák .
Místo: TJ Teplýšovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Velebil Tomáš - RYBKA Zdeněk, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.