Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divišov se vyhoupl do čela, doma přehrál Miřetice


0

Divišov na svém hřišti přivítal v šestém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D hosty z Miřetic, proti kterým udehrál skvělý zápas Zdeněk Pekárek a Petr Campodonico, kteří velkou měrnou přispěli k vítězství svého týmu 3:0 a poslali ho do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divišovu hodně pomohl brzký gól

Divišov prožil fantastický vstup do utkání, když se již v šesté minutě prosadil přesnou střelou po Pekárově skvělém pasu Petr Campodonico, jehož střela z hranice šestnáctky zamířila přesně k tyči a hostující brankář hned z první střely inkasoval.

 

Domácí se po vstřelení brzkého gólu dostali do potřebné herní pohody a kombinační hrou si vytvářeli další příležitosti. Kdyby Divišov vedl po přestávce o dva nebo tři góly, nikdo by se nemohl divit. Zbytek prvního poločasu už ale žádný gólový okamžik i přes dobrý herní projev Divišova nepřinesl a oba týmy odcházely do šaten na za stavu 1:0.

Zdeněk Pekárek korunoval skvělý výkon gólem

Zdeněk Pekárek a Campodonico v prvním poločase skvěle spolupracovali a také po přestávce byli nejlepšími hráči na hřišti. Petr Campodonico napřáhl ve druhém poločase po přihrávce Pekárka k další krásné střele, kterou zvýšil na 2:0 a o osudu utkání bylo rozhodnuto.

 

Miřetice se sice místy snažily s výsledkem něco udělat, jejich akce ale nepřinesly žádnou větší brankovou příležitost a během devadesáti minut se střelecky neprosadily. Divišov kontroloval vývoj zápasu a necelých šest minut před koncem přidal třetí gól Zděnek Pekárek, který se po krásném centru Vondráka prosadil prosadil z blízkosti na vzdálenější tyči a ke dvou asistencím přidal také gól.



Ohlasy k zápasu


TJ JAWA Divišov
Roman Sedlařík (trenér JAWA Divišov): „Miřetice se prezentovaly defenzivním pojetí hry a spoléhal na rychlé protiútoky, po kterých se dostal pouze do dvou náznaků šancí. Do našich řad vnesl patřičný klid brzký gól a do konce prvního poločasu jsme ještě měli tři nebo čtyři dobré příležitosti. Po přestávce jsme na skvělý vstup do utkání navázali a hráči výsledek zkušeně pohlídali. Ačkoliv to nebyl náš nejlepší výkon, dostali jsme se do čela tabulky."




Sestavy


TJ JAWA Divišov
J. Hanuš [-] - L. Hronek [-] (78. M. Hanuš [-] ) , M. Hanuš [-] , P. Campodonico [-] , M. Babický [-] (66. J. Jíša [-] ) , M. Lehán [-] , Z. Pekárek [-] (89. L. Janovský [-] ) , J. Vondrák [-] , M. Vávra [-] , Z. Janovský [-] , L. Svoboda [-]

Sokol Miřetice
J. Jantač [-] - P. Hoch [-] , K. Kopecký [-] , J. Hájek [-] (83. Š. Dubec [-] ) , M. Filip [-] (46. T. Korejtko [-] ) , M. Zajíc [-] , P. Seidl [-] , J. Přitasil [-] , D. Turek [-] , K. Čáp [-] , P. Čáp [-]

ŽK: 43. M. Lehán - 32. J. Přitasil .
Hráči zápasu: P. Campodonico , Z. Pekárek .
Místo: Jawa Divišov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Březnovský Vladimír - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.