0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Struhařov sahal po cenném bodu, nakonec ho potopil vlastní gól


Branky


0

Spartak Průhonice v šestém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D udolal Struhařov, když v nepříliš pohledném zápase zvítězil těsně 1:0. O osudu utkání rozhodl vlastní gól, který si domácí fotbalisté vstřelil těsně před odchodem do kabin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Struhařov si vstřelil těsně před přestávkou vlastní gól

Spartak Průhonice vstoupil do utkání skvěle a již v sedmé minutě se mohl ujmout vedení, gól ale vstřelit nedokázal, stejně jako na opačné straně domácí Roman Folprecht. Po úvodních deseti minutách si domácí fotbalisté vytvořili největší šanci zápasu.

 

Petr Klobasa dostal krásnou přihrávku za obranu a řítil se sám na bránu, brankář David Fišer ale vytáhl fantastický zákrok a zkazil domácím gólovou radost.

 

Vypadalo to, že oba týmy odejdou do kabin za bezbrankového stavu, v závěru prvního poločasu si ale po centru obránce Pavla Kotýnka si jeden z domácích fotbalistů vstřelil nešťastně vlastní gól, který nakonec rozhodl o osudu celého utkání.

Vlastní gól sebevědomí domácích hodně nalomil

Ačkoliv domácí fotbalisté hráli před vlastními fanoušky, během druhého poločasu se marně snažili o vyrovnání a navíc si až na jednu výjimku nevytvořili žádnou dobrou příležitost. Největší šance přišla čtvrthodiny před koncem, když Struhařov rozehrál rohový kop a jeden z obránců Sparta Průhonice odvracel míč na brankové čáře.

 

Struhařov neodehrál špatný zápas a nebýt nešťastného vlastního gólu, který byl nakonec připsán Pavlu Kotýnkovi, mohli jeho hráči získat doma cenný bod. Průhonice nakonec potvrdily roli favorita a domů si odvezly všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



Spartak Průhonice
Vojtěch Říha (trenér Spartak Průhonice): „Dlouho jsem nebyl tak rozladěný z výkonu mužstva jako v prvním poločase ve Struhařově. Na vystřídaní bylo zralých 5-6 hráčů. Mdlý, nesoustředěný výkon. Domácí byli živější a asi měli větší šanci než my. V této situaci nás podržel mladičký brankář David Fišer. Naštěstí jsme z jedné z mála povedených akcí dokázali dostat domácího obránce pod tlak, že si vstřelil vlastní branku. Druhý poločas jsme se malinko zvedli a vyjma jedné situace domácí do ničeho nepustili, naopak jsme měli několik solidních náznaků na vstřelení druhé rozhodující branky. Když porovnám síly soupeřů, se kterými jsme zatím střetli, Struhařov rozhodně nepatří mezi nejhorší celky, takže pro nás zlaté tři body vzhledem k tomu, co jsme (ne)předvedli. Musíme se rychle srovnat, neboť s takovýmto výkonem bychom za týden se Zručí určitě na body nedosáhli.“



Sestavy


Struhařov
P. Pessr [-] - M. Dudík [-] (73. J. Fürbacher [-] ) , J. Kaňka [-] , Z. Pessr [-] , V. Zmek [-] (65. S. Shapoval [-] ) , O. Veselý [-] , R. Folprecht [-] , M. Kůstka [-] , D. Sysel [-] (65. O. Kocábek [-] ) , O. Hroch [-] , P. Koblasa [-]

Spartak Průhonice
D. Fišer [-] - J. Brázda [-] , P. Kotýnek [-] - D. Minha [-] , L. Žáčik [-] - Š. Vošta [-] (87. J. Přílepek [-] ) , J. Kroh [-] (89. L. Lepič [-] ) , M. Brázda [-] , L. Mezei [-] (23. J. Slavětínský [-] ) , J. Veverka [-] , Z. Kuneš [-]

ŽK: 24. O. Hroch - 78. J. Slavětínský .
Hráči zápasu: P. Kotýnek .
Místo: Jiskra Struhařov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hron Karel - ZDENĚK Josef, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.