Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

7:0
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Teplýšovice opanovaly okresní derby, Zdislavicím nadělily na cestu sedm kousků


0

Ani ten největší optimista určitě nečekal, že by okresní derby mezi Teplýšovicemi a Zdislavicemi mohlo mít takto jednoznačný průběh, nakonec se tak ovšem stalo a naprosto bezzubí hosté si ze hřiště soupeře odvezli pořádný náklad. Zdislavice opouštěly Teplýšovice po výsledku 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Teplýšovice prožili snový vstup do zápasu

Fotbalisté Teplýšovic vstoupili do zápasu skvěle a již v šesté minutě se ujali vedení, když se prosadil Miroslav Podhorský. Po vstřelení prvního gólu se domácí hráči uklidnili a začali skvěle kombinovat. Až do samotného závěru prvního poločasu ale žádný gól k vidění nebyl.

 

Hosté mohli vyrovnat, když se ve slibné šanci ocitl Vít Müller, na skvělého brankář Jiřího Měsíčka ale vyzrát nedokázali, a to bylo to poslední, co směrem vpřed Zdislavice předvedly. Závěr poločasu patřil opět domácím, když se sedm minut před přestávkou prosadil tentokrát David Podhorský, na jehož gól za necelé čtyři minut navázal Pavel Breburda, a domácí odcházeli do šaten za tříbrankového vedení.

Po přestávce byl na hřišti vidět jeden tým

Teplýšovice měly svého soupeře na lopatě a krátce po přestávce mu navíc uštědřili další úder, když se podruhé v zápase prosadil David Podhorský. Aby toho nebylo málo, v jednapadesáté minutě byl vyloučen David Jankovský, který během necelých dvou minut viděl v rychlém sledu dvě žluté a následně červenou kartu.

 

David Jankovský v prvním případě přidržel soupeře za dres a ve druhém ho fauloval nepříjemným skluzem ze strany, takže rozhodnutí rozhodčího bylo v obou případech správné. Ačkoliv hosté dohrávali zbytek zápasu o deseti, další gól dlouho nepadl.

 

S blížícím se závěrem zápasu docházely Zdislavicím síly a během posledních deseti minut inkasovali tři góly, když se postupně prosadili Pavel Mládek, David Král a Jaroslav Nerad, který upravil skóre zápasu na konečných 7:0.



Ohlasy k zápasu



Zdislavice
František Heřmánek (trenér týmu Zdislavice): „Během zápasu jsme si vytvořili jedinou šanci. Teplýšovice byly po celou dobu utkání lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Proti soupeři jsme nastoupili v pozměněné sestavě a s některými hráči jsem se setkal vůbec poprvé. Během tří venkovních zápasů jsme inkasovali bez jednoho gólu 30 branek, naše obranná hra je doslova tragická."

Sestavy


TJ Sokol Teplýšovice
J. Měsíček [-] - P. Chomát [-] , Z. Pejša [-] , D. Podhorský [-] (70. J. Stěhule [-] ) , J. Nerad [-] , P. Breburda [-] (70. P. Mládek [-] ) , M. Podhorský [-] , J. Dřízal [-] , D. Král [-] , M. Ottl [-] , Š. Průcha [-] (61. L. Kaňka [-] )

Zdislavice
T. Kubík [-] - L. Moch [-] , J. Staněk [-] , V. Müller [-] (46. M. Bouček [-] ) , M. Šanda [-] , L. Pecháček [-] , M. Bárta [-] (46. P. Hejný [-] ) , M. Oberleutner [-] , T. Bouček [-] , D. Jankovský [-] , J. Gregor [-]

ŽK: 49. D. Jankovský . ČK: 51. D. Jankovský .
Hráči zápasu: D. Podhorský .
Místo: TJ Teplýšovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, BALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.