2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křelovice vítězí v Líních


Branky


36. O. Kryshtal , 85. O. Šedivý - 42. F. Košan (p.) , 64. F. Košan , 66. M. Bartoš , 70. M. Bruml
4

Líně doma přivítali hosty z Křelovic. Zatímco Líně byly na sedmé příčce tabulky, hosté se nacházeli na třetí příčce od konce. Domácí byli tak favoritem zápasu, hosté zvládli ale trestat jejich chyby a vítězí zde v poměru 2:4. Díky tomuto vítězství se hosté posouvají na desátou příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na obou stranách

První poločas byl více v režii domácích Líní, kdy domácí neproměnili několik šancí. Stejně ale šli v 36. minutě do vedení po brance Oleksie Kryshtala. Tři minuty před koncem poločasu dokázali hosté vyrovnat a to z pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil František Košan. Do kabin se tedy šlo za nerozhodnutého stavu.

Šťastnější byli hosté z Křelovic

Druhý poločas už byl vyrovnanější, ale hosté zvládli trestat chyby domácích Líní. V 64. minutě vstřelil svůj druhý gól v zápase František Košan. Hned dvě minuty na něj další brankou hostí navázal Martin Bartoš. Skvělou desetiminutovku uzavřel v 70. minutě čtvrtým gólem hostů Martin Bruml. Domácí zvládli jen v závěru snížit. O toto snížení se postaral mladičký Ondřej Šedivý. Zápas nám tak končí za stavu 2:4 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Milan Šluk: V dnešním zápase jsme v prvním poločase neproměnili několik šancí a to bylo dnes rozhodující. Soupeř potrestal naše 3 chyby a tím nás porazil.




Sestavy


TJ Baník Líně
P. Hromádka [-] - K. Knaf [-] (79. D. Kunc [-] ) , B. Dubský [-] (64. A. Salaba [-] ) , O. Šedivý [-] , M. Vágner ml. [-] (75. J. Junk [-] ) , O. Svoboda [-] , J. Tycar [-] (66. P. Staškovič [-] ) , T. Aschenbrenner [-] , L. Kastl [-] , O. Kryshtal [-] , F. Hodaň [-]

TJ Jiskra Křelovice
P. Dvořák [-] - J. Svítek [-] , V. Komárek [-] , M. Dvořák [-] , Z. Tabaček [-] , M. Bartoš [-] , F. Košan [-] (71. L. Lang [-] ) , M. Bruml [-] , J. Vacín [-] , M. Krejčí [-] (50. C. Saatmann [-] ) , P. Rabada [-]

ŽK: 79. J. Junk - 74. M. Dvořák , 89. V. Komárek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MESTL Vlastimil - ZÍTKA Vladimír (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 01:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:47

Tip: výhra domácích