Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(2:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Teplýšovice doplatily na špatnou produktivitu, Uhlíři získali doma všechny tři body


0

Teplýšovice udehrály v sedmém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D velice slušné utkání a vytvořily si řadu brankových příležitostí, do sítě ale nakonec spadla pouze jedna střela, zatímco domácí Uhlířské Janovice potěšily diváky třemi góly a po závěrečném hvizdu se mohly radovat z vítězství 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu se potvrdilo staré známé pravidlo

 Svěřenci hrajícího trenéra Petra Chomáta, který tentokrát zůstal jen v roli trenéra, vstoupili do zápasu skvěle a vytvořili si dvě slibné brankové příležitosti, jenže David Král ani Pavel Breburda gól za zády brankáře Pavla Hromádky nerozvlnili, za což okamžitě byli potrestáni, když se již v šesté minutě prosadil Martin Vedral a po čtvrthodině hry zvýšil na 2:0 Daniel Randlíszek.


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/teplysovice-splakaly-nad-vydelkem-20151003.html

Uhlíři v samotném závěru přidali pojistku

Teplýšovice po přestávce držely časti míč na svých kopačkách, a kdyby proměnily alespoň dvě z několika šancí, mohly dokonce zápas otočit, jenže se tak nestalo. Krásnou střelou se prezentoval David Podhorský, do jeho rány se ale postavilo břevno. Obrovskou příležitost měl v dalším průběhu zápasu na kopačce David Hrál, který předvedl parádní individuální akci, ale na fantastického Pavla Hromádka si nepřišel.

 

S přibývajícími minutami museli mít hráči Teplýšovic v hlavách velkou frustraci z neproměněných šancí a v závěru zápasu navíc přišel po chybě Jana Kubálka ze strany domácích pojišťující gól, o který se postaral Vladislav Svoboda. Teplýšovice odehrály velice slušné utkání, jenže vinou neproměněných šancí nedosáhly ani na bod. Uhlířské Janovice získaly cenné tři body, když zvítězily v náročném utkání nakonec snadno 3:1.


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/teplysovice-splakaly-nad-vydelkem-20151003.html


Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/teplysovice-splakaly-nad-vydelkem-20151003.html

Uhlíři v samotném závěru přidali pojistku



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Teplýšovice
Petr Chomát (trenér týmu Teplýšovice): „Velice těžko se mi hledají slova. Rozhodně jsme dnes měli na to, abychom získali alespoň bod. O osudu utkání rozhodl úvod zápasu, ve kterém jsme zaváhali a inkasovali dva góly. Ve druhém poločase jsme po snížení v závěru poločasu pokračovali v ofenzivním pojetí hry a vytvořili si nejméně sedm obrovských brankových příležitostí, jenže jsme ani jednu neproměnili. V závěru navíc přišla další chyba a bylo rozhodnuto."

Sestavy


FK Uhlířské Janovice
P. Hromádka [-] - K. Zadražil [-] , P. Boubín [-] - M. Kopecký [-] , M. Dotlačil [-] (25. D. Kulhánek [-] ) , M. Srba [-] - T. Wolf [-] - R. Tancer [-] (73. M. Jelínek [-] ) , M. Vedral [-] , M. Svoboda [-] (69. V. Svoboda [-] ) , D. Randlíszek [-] (46. R. Förster [-] )

TJ Sokol Teplýšovice
J. Měsíček [-] - P. Chomát [-] , Z. Pejša [-] , D. Podhorský [-] , J. Nerad [-] , P. Breburda [-] (79. P. Mládek [-] ) , M. Podhorský [-] , J. Kubálek [-] , D. Král [-] , M. Ottl [-] , Š. Průcha [-] (72. L. Kaňka [-] )

ŽK: 44. D. Randlíszek - 61. Z. Pejša , 80. M. Podhorský .
Místo: FK Uhlířské Janovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bez Milan - KUKA Vladimír, SKŘIVÁNKOVÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.