Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná si odváží výhru z Trnové


7

Trnová přivítala doma Třemošnou. Trnová měla před tímto zápasem o bod více než hosté Třemošné. Čekal se, proto vyrovnaný zápas, a to se také potvrdilo. Nakonec byli šťastnější hosté. Třemošná si tak připisuje tři body a přeskakuje Trnovou v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v první půli

Začátek zápasu nabídl plno nepřesností na obou stranách a rozhodčí zvolil z úvodu utkání přísné měřítko na posuzování faulů. Ve 13. minutě se z přímého kopu ujali hosté vedení, kdy Václav Eisenhammer obstřelil zeď. Už po šesti minutách se podařilo domácím vyrovnat. Střelou zpoza vápna se prosadil Jiří Šmídl. První poločas moc dalších brankových příležitostí nenabídl a když už to vypadalo, že se půjde do šaten za nerozhodného stavu, tak po skvělé individuální akci Dominika Maška vstřelil vedoucí branku Vladyslav Sidoran. Nakonec tak tedy první poločas skončil za stavu 1:2.

Po brance na obou stranách

Druhý poločas byl plný soubojů a hra tím spíše trpěla. Hrálo se převážně o střed hřiště. Až po dvaceti minutách druhého poločasu se povedlo hostům zakončit protiútok, kdy střelec první branky Václav Eisenhammer navýšil na rozdíl dvou branek. Domácím se povedlo už akorát snížit a to v 83. minutě. Brankář hostí neudržel balón a míč do branky dorazil Václav Kodera. Konec zápasu si již hostující hráči Třemošné pohlídali a vezou si domů upracované 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Třemošná
Pavel Strnad: Jsem rád za důležité a těžké 3 body. Podařilo se nám pohlídat bratry Chocholaté a útočníka Mazáka, což jsou dle mého jediní nebezpeční hráči Trnové. Z naší strany to byl velice dobrý týmový výkon.



Sestavy


TJ Sokol Trnová
J. Kříž [-] - P. Mazák [-] , V. Kodera [-] , P. Chocholatý [-] , P. Dolejš [-] , J. Šmídl [-] (46. R. Šiml [-] ) , P. Pešek [-] , M. Hauzner [-] , P. Kříž [-] , P. Vodička [-] , M. Chocholatý [-]

TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] - J. Körner [-] , L. Vít [-] , M. Pešek [-] , V. Mareš [-] (83. J. Kunesch [-] ) , D. Štefl [-] (69. L. Randa [-] ) , D. Mašek [-] , V. Eisenhammer [-] , S. Koloděj [-] , J. Vurm [-] , V. Sidoran [-]

ŽK: 3. J. Šmídl , 38. P. Mazák , 61. V. Kodera , 86. M. Hauzner - 7. V. Eisenhammer , 67. D. Štefl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - ŠMÍDL Milan (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích