D. Běláč 13.
L. Lang 39. (vl.)
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 14:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice zvládli domácí zápas proti Křelovicím.


Branky


13. D. Běláč , 39. L. Lang (vl.) - 66. M. Krejčí
7

Kralovice doma hostily hosty z Křelovic. Před tímto zápasem měli Křelovice o dva body více než domácí Kralovice. V neprospěch Křelovic byla ale bilance na venkovních hřištích. Venku se jim doposud nepodařilo ani bodovat. A jinak tomu nebylo ani tentokrát. Kralovice vítězí 2:1 a přeskakují tak Křelovice v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Kralovic

Od začátku se jednalo o vyrovnané utkání. Domácí byli lepší, co se týče kombinační stránky. V 13. minutě se střelou z dálky dokázal prosadit David Běláč. Tato branka nic neovlivnila a zápas dál pokračoval ve stejném stylu. V 39. minutě si po jedné ze standardních situací srazil míč do brány Lukáš Lang. Do konce poločasu už jsme se branky nedočkali, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

V druhém poločase přišlo jen snížení

Druhý poločas už byl v režii Křelovic. Počáteční tlak, ale kýžený gól nepřinesl. Křelovice dvakrát nastřelily břevno. Poté se v 66. minutě prosadil kapitán Matěj Krejčí, hezkou střelou z levé strany vápna. Zbytek utkání hostující Jiskra otevřela hru a byla hodně aktivní dopředu. I díky tomu vznikala okénka pro protiútoky domácích. Ti ale už žádný z nich nevyužili. Zápas tak končí za stavu 2:1 pro domácí Kralovice.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
J. Houdek [-] - L. Sládek [-] (62. J. Mudra [-] ) , J. Bulín [-] , T. Běhounek [-] , D. Hyneš [-] - D. Běláč [-] , P. Gažák [-] , M. Zeman [-] , M. Pánek [-] - P. Jícha [-] (73. P. Vrána [-] ) , J. Purkar [-] -

TJ Jiskra Křelovice
R. Šesták [-] - L. Lang [-] (46. P. Dvořák [-] ) , F. Košan [-] , M. Krejčí [-] , Š. Žurek [-] (46. M. Bartoš [-] ) , J. Svítek [-] , J. Vacín [-] , J. Musil [-] (84. P. Masák [-] ) , Z. Tabaček [-] , P. Rabada [-] , V. Komárek [-]

Hráči zápasu: T. Běhounek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: FILIP Petr - HURT Ondřej (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích