6:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch vítězí doma rozdílem čtyř branek


Branky


16. D. Hájek , 42. J. Kusák (vl.) , 52. T. Bártek , 59. D. Hájek , 66. K. Strejc , 86. A. Prokop - 9. V. Šimice , 27. D. Vojta
8

Zbůch doma přivítal hostující Dobříč. Oba týmy už potřebovali bodovat. Zápas zvládli ale daleko lépe domácí, vítězí jasným rozdílem čtyř branek a připisují si tři body do tabulky. Tato výhra je vynesla až na čtvrté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

První poločas byl vcelku vyrovnaný. První branku nám už přinesl v deváté minutě. Po chybě v rozehrávce domácích se dokázal prosadit hostující Václav Šimice. O šest minut později se podařilo domácím vyrovnat. Z pravé strany dokázal na zadní tyč prostřelit brankáře Dominik Hájek. V 27. minutě si vzali hosté vedení zpět. Po chybě brankáře domácích dovedl míč až do prázdné brány hostující Daniel Vojta. Zbůchu se ale povedlo přidat branku do šatny a vyrovnat tak stav utkání. Na brankové čáře dorazil míč do branky opět Dominik Hájek. (V zápisu chybně uvedeno jako vlastní gól) Poločas nám tedy skončil za stavu 2:2.

Přesvědčivý výkon domácích v druhém poločase přinesl vítězství

Do druhého poločasu vstoupili daleko lépe domácí hráči Zbůchu a převzali otěže zápasu. Dařilo se jim dostávat do šancí, a i je proměňovat. Už v 52. minutě se dokázal prosadit Tomáš Bártek. Hned o sedm minut později se dokázal prosadit z přímého kopu opět Dominik Hájek a zkompletoval tak hattrick. V 66. minutě se povedlo vsítit branku Karlovi Strejcovi. Ještě čtyři minuty před koncem se dokázal z rohu prosadit Alexandr Prokop. Domácí tak využili dominance v druhé půli a vítězí 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Roman Prokop: Zápas jsme výsledkově zvládli, i když se v naší hře objevily opět individuální chyby a to hlavně v první půli při inkasovaných gólech. Druhá půle byla už z naší strany o mnoho lepší, když jsme byli prakticky ve všech směrech lepší. Jsem rád že se nám snad probudil i střelec.

TJ Sokol Dobříč
Jiří Kusák: První půle si myslím byla vyrovnaná. Druhá půle, jak jsme již zvyklí 15 minut 3 góly ende. Víc se k zápasu asi vyjadřovat nemá cenu. Soupeř, do čeho kopl to tam spadlo.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - A. Prokop [-] , D. Hájek [-] , M. Fořt [-] , M. Klečka [-] , J. Hrdlička [-] , J. Hrdlička [-] , D. Hrabák [-] (55. M. Pominchuk [-] ) , P. Kaločai [-] (65. J. Kaločai [-] ) , K. Strejc [-] (73. T. Svítil [-] ) , T. Bártek [-]

TJ Sokol Dobříč
L. Šimandl [-] - L. Baloun [-] - D. Liška [-] (76. J. Vokáč [-] ) , D. Vojta [-] (67. F. Souček [-] ) , L. Kříž [-] , M. Šiška [-] , M. Beránek [-] , V. Šimice [-] , T. Běhounek [-] (28. T. Beránek [-] ) , J. Kroft [-] , J. Kusák [-] (46. J. Zavřel [-] )

ŽK: 22. A. Prokop - 39. L. Baloun .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - DAŇHEL Jaroslav (N), CINK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Ondřej Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích