Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříč poprvé vítězí


Branky


30. L. Kříž , 42. J. Zavřel , 54. L. Kříž , 62. L. Kříž , 82. L. Baloun (p.) , 84. L. Kříž - 13. L. Pešička , 72. D. Koudela
7

Dobříč doma přivítali hostující Dolní Bělou. Dobříč už chtěla zlomit prokletí a konečně vyhrát. Toto se jim opravdu povedlo a po výsledku 6:2 si připisují první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsná první půle

Do první půle vstoupili lépe hosté z Dolní Bělé. Podařilo se jim dokonce i ujmout vedení v 13. minutě, kdy se prosadil Ladislav Pešička. Po půl hodině se povedlo domácím vyrovnat. O vyrovnání se postaral ve 30. minutě Lukáš Kříž. Ještě před poločasem se povedlo domácím urvat vedení na svoji stranu. Ve 42. minutě dokázal vsítit branku domácí Jiří Kříž. Do poločasu se tedy šlo za stavu 2:1.

Kanonáda v druhé půli

V druhém poločase domácí zlepšili obranu a snažili se hrát na protiútoky. V 54. a 62. minutě se je podařilo využít Lukáši Křížovi. Ten tak zkompletoval hattrick. V 72. minutě se podařilo hostům snížit díky brance Davida Koudely. V 82. minutě dokázal z pokutového kopu vrátit domácím tříbrankové vedení Lukáš Baloun. Svoji čtvrtou branku v zápase si dokázal v 84. minutě připsat Lukáš Kříž. Tímto nám zápas prakticky skončil a Dobříč tak bere své první vítězství v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříč
Jiří Klusák: V první půli jsme dokázali přežít klinickou smrt a pak se konečně projevilo zlepšené bránění, a hlavně zlepšení hry dopředu. Z naší strany se hrálo hlavně na brejky, ale konečně nám to vyneslo sladké 3 body, které nám dodávají sebevědomí do dalších zápasů. Chci pochválit absolutně všechny, ale přeci jenom jeden vyčníval, a to je Lukáš kříž za mě hráč utkání. Zkrátka, když dokážeme plnit co si v šatně řekněme a neděláme si co chceme, můžeme hrát o body.




Sestavy


TJ Sokol Dobříč
L. Šimandl [-] - L. Baloun [-] - L. Kříž [-] , M. Beránek [-] , J. Zavřel [-] , F. Souček [-] (78. D. Cink [-] ) , V. Šimice [-] (46. M. Kondelík [-] ) , T. Běhounek [-] , J. Kroft [-] , T. Beránek [-] (66. J. Vokáč [-] ) , J. Kusák [-]

TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - P. Čása [-] , D. Popp [-] , D. Koudela [-] , L. Pešička [-] , J. Sidorjak [-] , J. Volf [-] (72. O. Sýba [-] ) , D. Kalous [-] , J. Kupka [-] , J. Koudela [-] , M. Schneider [-]

ŽK: 72. T. Běhounek , 84. J. Kusák - 37. L. Pešička , 80. M. Schneider .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - LEVORA Radek (N), DOMABYL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Lukáš Neubauer
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů